Varukorg
Meny

Korthållare Metall

En personlig present är en roligare present! Kika därför närmare på våra korthållare i metall och överraska någon som behöver hålla ordning bland sina kort och sedlar. Våra metallplånböcker är nämligen inte bara otroligt snygga och stilrena, utan kan även graveras med ditt alldeles eget motiv för att göra korthållaren helt unik för den som har glädjen att få ta emot den. Välj bland klassiska modeller i svart eller satsa på en modell i blänkande rostfritt stål. Överraska din älskade med den perfekta julklappen, födelsedagspresenten eller namnsdagsgåvan!

Korthållare av metall - en personlig present till någon du tycker om

I vårt utbud av kvalitativa korthållare av metall hittar du tunna och smidiga modeller designade med smarta fack och säker stängfunktion. På så sätt blir det enkelt att hålla ordning och reda bland kort, sedlar och visitkort, samtidigt som de lätt får plats i såväl väskan som i innerfickan på jackan eller kavajen. Många av korthållarna är dessutom utformade med rundade kanter för att inte skava mot tyget på din väska eller dina klädesplagg.

Tack vare att korthållarna är tillverkade av material som rostfritt stål och äkta läder så kan du lita på att få en kvalitativ produkt med lång hållbarhet och hög slitstyrka. Det blir en perfekt present att ge bort till en kompis eller familjemedlem som annars har svårt att hålla ordning bland sina kort och sedlar! Eller varför inte unna dig själv en personlig korthållare med dina egna initialer? Hos oss har du möjlighet att skapa en metallplånbok som är olik alla andra!

Stilren metallplånbok med gravyr

Genom att beställa din korthållare av metall hos oss på getpersonal.se kan du välja ut en valfri text som ska graveras på korthållarens yta. Pryd den exempelvis med mottagarens namn, initialer eller ett betydelsefullt budskap - det kommer genast att addera en exklusiv och unik touch! Samtidigt som den personliga korthållaren blir en snygg accessoar kommer den även att hålla dina pengar och kort skyddade och nära till hands. Komplettera gärna din korthållare med en personlig plånbok eller sedelklämma om du vill skämma bort mottagaren eller dig själv lite extra!

Filter
3 produkter
Filter
3 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.