Varukorg
Meny

Gästbok till bröllop, stuga, dop & fest

Här kan du enkelt köpa en personlig gästbok till bröllop, stuga, dop, fest eller babyshower. En gästbok med namn är ett måste för varje stuga och låter era gäster skapa minnesvärda inlägg som ni kan glädja er åt hela livet. Till bröllopet är det också ett måste till er stora fest och skapar värdefulla minnen.

Det finns många tillfällen där en personlig gästbok med eget tryck bör finnas med. Till dopet eller babyshowern så blir det en värdefull klenod för din bebis i framtiden. Till student eller födelsedag så samlas roliga anekdoter och historier. Till begravning så blir en minnesbok med hälsningar från nära och kära en samling av fina minnen.

Om du letar efter en exklusiv gästbok till hotell så rekommenderar vi någon av våra unika gästböcker i läder som är tillverkade i Italien och är mycket gedigna. Vi hjälper er att få er egen design eller logo graverad.

På våra gästböcker kan du, vare sig det är till fjällstuga eller bröllop, gravera eget namn, datum eller den text som du tycker passar bra. Snabbt, snyggt och enkelt.

Filter
14 produkter
Filter
14 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.