Varukorg
Meny

Smycken

Smycken med gravyr. Köp online, snabbt, snyggt och enkelt. Om du är på jakt efter smycken med namn eller smycken med egen text så har du kommit rätt! Klicka på en underkategori i menyn för att se hela utbuden av alla olika typer av smycken med text. Vi har smycken med egen gravyr till både kille och tjej, i alla möjliga designer och material. Perfekt för något till dig själv eller som en personlig gåva till någon du håller riktigt kär. Det är roligt med smycken med gravyr och att göra sig fin eller sätta den där unika touchen på sin outfit. Armband, halsband och dogtags till både killar och tjejer, och snygga manschettknappar och slipsnålar till den välklädde mannen.

Graverade smycken där det står ett namn eller smycken med budskap blir mycket roligare att bära. Personliga smycken kan också uppfylla viktiga funktioner. Våra dogtags är populära som medicinsmycken där man skriver ut namn och personuppgifter samt information om att man t.ex. har diabetes så att folk runtomkring vet vad som ska göras vid ett anfall. Även namnade halsband är populärt för detta ändamål. Till nyblivna föräldrar är det mycket populärt med smycke med barnens namn, vilket är förståeligt när deras lilla skatt eller skatter har kommit till livet.

Det blir så mycket roligare med ett personliga smycken med text som present till någon du tycker om, och mottagaren kommer definitivt att uppskatta gåvan extra mycket och tänka på dig varje gång denne ser gravyren. Vad passar då bra att gravera på smycken med namn eller text? Jo, det beror på ett antal faktorer. Något som är bra att tänka på när du ska köpa smycken med text är själva smyckets storlek, speciellt vad gäller gravyrytan. Om gravyrytan är liten så kanske det är bättre att gravera in initialer eller ett datum istället för en lång text, eftersom en längre text måste göras så liten för att få plats på en liten yta när det kommer till smycken med gravyr. Generellt så passar initialer bra till smycken med liten gravyryta och namn eller texter till smycken med lite större gravyryta. Smycken med namn har blivit otroligt populärt som presenter, och hos oss är det enkelt att köpa smycken med egen text. Titta runt i vårt utbud och välj något som du fastnar för. Beställ smycken med gravyr redan idag, fri frakt och snabb leverans!

Filter
113 produkter
Filter
113 produkter

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.