Varukorg
Meny
Bröllopspresent

Bröllopspresent

Den största händelsen i livet för många brukar vara när de får barn. Den näst största händelsen är bröllopet. Det går inte att underskatta hur viktigt det är när denna livsviktiga händelse inträffar. Därför är en riktigt personlig bröllopspresent också så viktig, det blir en unik och uppskattad present till brudpar. Nedan finner du ett stort och gediget utbud av massor av fina förslag och tips på graverade bröllopspresenter, och du får själva välja gravyrtext, typsnitt och textstorlek på produkten som du väljer ut som personlig bröllopsgåva. Men vad köper man egentligen i bröllopspresent? Det är mycket populärt att ge graverade glas till brudpar, och vi har massor av fina champagneglas från bland annat Orrefors, Spiegelau och Nachtmann. När det kommer till just glas som personlig bröllopspresent så är en favorit champagneglas med brudparets namn graverat på, gärna också med datumet för bröllopet. För många är detta den perfekta bröllopsgåvan som kan användas till fortsatt firande med champagne och kommer bli uppskattad och ihågkommen varje gång glasen används.

Vad bör en bröllopspresent kosta? Hur mycket ska man spendera på sin bröllopsgåva? Det beror naturligtvis på. Är det till en nära vän, någon i familjen, ett äldre par, en kollega eller bekant, föräldrar eller kanske någon som redan har allt? Det är vanligt att man skämmer bort sina egna nära vänner och familjemedlemmar desto mer än kanske bekanta eller kollegor, men ha också i åtanke att brudparet förmodligen har spenderat en hel del på bröllopet. Oavsett vad för summa du bestämmer dig för så har vi fina och uppskattade personliga bröllopspresenter för både över och under 500 kr. Du hittar enkelt en fantasifull eller annorlunda personlig bröllopsgåva i alla prisklasser här nedan.

Bröllopet är beviset på kärleken mellan två människor som ska firas, och det gör man med värme, kärlek och bröllopspresenter! Om du är ute efter tips på bröllopspresenter så har du hittat rätt och med vår hjälp kan du se till att ge en väldigt personlig bröllopspresent som garanterat kommer att uppskattas av brudparet. En personlig bröllopsgåva skapar du här hos oss. Det allra första som du gör är att välja ut vilken bröllopspresent som du vill ge bland vårt stora utbud av bröllopspresenter. Sedan är det dags att börja fundera på vad du vill att det ska stå på den. Det kan vara allt från en personlig hälsning från dig, till brudparets namn och datum. Oavsett så skapar du en personlig bröllopspresent med gravyr här hos oss på getpersonal.se! Om du ska köpa bröllopspresent online så har du hittat rätt, alltid fri frakt och snabb leverans!

Filter
Produkter 1-120 av 127
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-120 av 127
Föregående Nästa

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.