Varukorg
Meny

Vad skriva i gästbok bröllop - 5 enkla tips för text att fylla i

Att skriva i en gästbok till bröllop är en chans att föreviga din vänskap med brudparet. Med våra 5 enkla tips på vad för text som är passande att fylla i så kommer ditt bidrag bli unikt, uppskattat och ihågkommet.

Vad ska man skriva i gästbok på bröllop? Många har frågat sig själva detta på bröllopet för en vän eller familjemedlem. Din text, noggrant skriven i gästboken, kommer att bli en av många kärleksfulla bidrag som det lyckliga brudparet kan ta med sig att minnas och uppskatta livet ut. Så se till att fylla i en genomtänkt text, läs våra bästa tips nedan för inspiration.

Vad skriva i gästbok bröllop - Tips på text att fylla i

  • Varma lyckhälsningar till brudparet
  • Roliga minnen och anekdoter
  • Visdomsord och livsråd
  • Citat eller poesi
  • Lyckönskningar för framtidenDela de genuina känslorna som uppstår när du bevittnar deras ceremoni, men uttryck inte bara din glädje för deras vigsel utan också din spänning inför de äventyr som fortfarande väntar. När du står framför gästbokens blanka sidor som väntar på att bli ifyllda, överväg dessa förslag som inspiration och lämna ett bidrag som blir ett ovärderligt minne som de nygifta kan titta tillbaka på och återuppleva bröllopsdagens glädje allt eftersom åren går.

1. Varma lyckhälsningar till brudparet:

Uttryck dina uppriktiga gratulationer och lyckönskningar för parets framtid tillsammans. Dela positiva och uppmuntrande ord och betona den glädje och kärlek som deras förening ger.

2. Roliga minnen och anekdoter:

Skriv om ett speciellt minne du delar med paret, till exempel hur ni träffades eller en minnesvärd upplevelse ni har haft tillsammans. Dela anekdoter som lyfter fram parets kärlekshistoria eller beskriver deras unika egenskaper.

3. Visdomsord och livsråd:

Ge äktenskapsråd eller dela visdom från dina egna erfarenheter. Uppmuntra paret att kommunicera öppet, vårda sin relation och anta utmaningar som ett team.

4. Citat eller poesi:

Skriv ett meningsfullt citat eller en dikt som fångar essensen av kärlek och äktenskap. Välj ord som resonerar med dig och återspeglar den känsla du vill förmedla till brudparet.

5. Lyckönskningar för framtiden:

Beskriv dina förhoppningar om parets framtida lycka, välstånd och bestående kärlek. Uppmuntra dem att fortsätta bygga ett liv fyllt av gemensamma drömmar, skratt och orubbligt stöd för varandra.

Kom ihåg att din text i gästboken inte behöver vara lång; det är uppriktigheten och omtänksamheten som gör den speciell. Oavsett om du väljer att vara sentimental, humoristisk eller en kombination av båda, kommer dina ord att bidra till en värdefull klenod full av roliga och glada texter som paret kan ta med sig till sitt nya gifta liv.

vad skriva i gästbok bröllop

Om du eller en vän ska ska gifta sig och letar efter en unik gästbok för bröllop, så behöver ni inte leta längre. Bland vårt utbud av stilrena och klassiska modeller finns något som passar till alla stilar och preferenser. Utöver vanlig text så kan vi även gravera din egen design. Kanske motivet som ni har på inbjudningskorten passar bra till gravyr på en av våra gästböcker i äkta läder?

Populära gästböcker

Beställ din egen redan idag, det kommer att bli en rolig och viktig del av ditt bröllop och kommer att bli en värdefull minnessak som du kan återvända till för glada minnen i många år framöver.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.