Varukorg
Meny

Vad skriver man i gästbok på dop - 5 enkla tips för text att fylla i

Vad ska man skriva i gästbok på dop? Ägna en stund åt att reflektera över denna heliga händelses betydelse innan du skriver ditt inlägg. Dopet är ett tillfälle att fira gemenskapens nyaste medlem och erbjuda ord av kärlek, stöd och välsignelse. Här finner du enkla exempel på detta som du sedan kan sätta din egen prägel på.

När du förbereder dig för att skriva i gästboken på dop så tänk på vikten av denna milstolpe i barnets liv och den glädje den ger till familj, nära och kära. Ditt inlägg kommer att bli ett betydelsefullt minne i framtiden så passa på att fånga värmen och kärleken som delas på denna speciella dag.

Vad skriver man i gästbok på dop - 5 enkla tips för text att fylla i

  • Välsignelser och lyckönskningar
  • Uppmuntrande ord
  • Personliga minnen och reflektioner
  • Religiösa citat och verser
  • Ord av kärlek och tillgivenhetDela de genuina känslorna som uppstår när du bevittnar alla leenden och den kärlek som omger det senaste tillskottet i familjen. Uttryck ditt stöd och ge dina förhoppningar om en glädjefull uppväxt och framtid. Berätta en anekdot om barnets mamma och pappa som kommer att ge kärleksfulla skratt i framtiden.

1. Välsignelser och lyckönskingar

Må denna speciella dag bli början på ett liv fyllt av kärlek, glädje och välsignelser för [barnets namn].

2. Uppmuntrande ord

Kom alltid ihåg, [barnets namn], att du är omgiven av oändlig kärlek och stöd när du växer och blomstrar.

3. Personliga minnen och reflektioner

Idag firar vi inte bara ditt dop utan även dina föräldrars kärlek och hängivenhet, [föräldrarnas namn]. Deras engagemang för dig och din resa är verkligen inspirerande.

4. Religiösa citat och verser

"Jag vet vilka tankar jag har för er, säger Herren, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp." – Jeremia 29:11

5. Ord av kärlek och tillgivenhet

[Barnets namn], du är en värdefull gåva, och din dopdag fyller våra hjärtan med kärlek och oändlig glädje.

Nu när du har en bra idé om vad man skriver i gästbok på dop så ha i åtanke att den text du skriver inte behöver vara lång, det är den uppriktiga omtänksamheten som gör ditt inlägg speciellt och får det att bli uppskattat och ihågkommet. Oavsett om du väljer att vara kärleksfull, berätta något roligt eller en kombination av båda så kommer din text att bidra till en värdefull klenod.

vad ska man skriva i gästbok dop

Om du behöver beställa gästbok till dop med gravyr så hittar du här stilrena och eleganta modeller med svensktillverkat miljöcertifierat papper. Du väljer enkelt din egen gravyrtext på till metallplåten som sätts på gästbokens framsida, det är bara att klicka dig in på bokens produktsida och scrolla ner så kan du testa olika texter och typsnitt.

Gästbok namngivning

Beställ redan idag så att du är förberedd till den speciella dagen. Gästboken kommer att bli en värdefull minnessak som ni och barnet kan återvända till för glada minnen i många år framöver.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.