Varukorg
Meny

Exklusiva armband herr B-Joy

Salvatore Bersanis exklusiva armband herr av märket "B-Joy" är moderna och mycket snygga armband. Detta är exklusiva herrarmband som samtidigt är diskreta och väldigt stilrena. De matchas enkelt och snyggt mot både dressade och mer casual klädstilar och finare klockor.

I kategorin exklusiva och dyra herrarmband blir det lätt för mycket, för stort och pråligt, men italienska Salvatore Bersani behåller det exklusiva utan att det blir i närheten av "för mycket".

Precis som det klassiska italienska herrmodet så är stilrenhet nyckelordet för Salvatore Bersanis armband. De är tillverkade av rostfritt stål och de flesta armbanden har dessutom små detaljer av äkta 18 karats guld och/eller en diamant.

 

Vad gör B-Joy till riktigt exklusiva herrarmband?

 

  • Designade och tillverkade i Italien
  • Inslag av äkta guld och/eller diamanter
  • Kan enkelt göras personliga med gravyr
  • Robust rostfritt stål som huvudmaterial
  • Stilrena och mycket eleganta

 


Armbanden kan graveras med din egen gravyrtext, en personlig touch som gör armbandet extra personligt, unikt och uppskattat. På produktsidorna för armbanden väljer du enkelt gravyrtext, typsnitt och textstorlek. För dessa stilrena exklusiva armband herr så rekommenderar vi liten och diskret gravyr, t.ex. namn, initialer eller ett datum.

Exklusiva armband herr B-Joy

Att hitta rätt storlek på armband kan vara en utmaning, speciellt när man beställer på nätet och inte kan testa direkt på handleden, vilket man kanske dessutom inte vill göra när man ska ge bort armbandet som present.

Men B-Joy har en enkel lösning på detta! B-Joy-armbanden är 19 cm långa från början och du kan köpa till lösa förlängningsdelar på ca 1 cm per del och förlänga till önskad längd. Det är mycket enkelt att sätta på förlängningsdelarna, se följande guide.

 

Våra förslag på matchning till klockor

 

  • Klocka med stålfärgade länkar och vit/ljus urtavla - B-Joy Asterio
  • Klocka med svarta stållänkar och svart/mörk urtavla - B-Joy Spartaco
  • Klocka med brunt läderarmband och vit/ljus urtavla - B-Joy Cosimo Brown
  • Klocka med svart läderarmband och vit/ljus urtavla - B-Joy Cosimo Black

 

Men andra kombinationer än våra förslag ovan kan såklart också fungera perfekt! Köp ditt exlusiva herrarmband på nätet redan idag, vi har fri frakt och snabba leveranser! så det dröjer inte länge innan det exklusiva armbandet levereras till dig. Du kan också gå till denna länk om du vill se hela vårt utbud av armband i olika stilar och material.

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.