Tips på studentpresenter 2016

lördagen den 30:e april 2016 kl. 16:06:10 Europe/Stockholm

Letar du också efter en perfekt studentpresent? Studentpresenter kan vara svåra att köpa, då man gärna vill att de ska vara speciella. Studenten är ju ändå ett minne för livet och många sparar sina studentpresenter som minnen för framtiden. Beroende på vem i din närhet som tar studenten så finns lite olika saker att tänka på, men gemensamt för de flesta är att man vill att presenten ska vara personlig, speciell och kunna skänka glädje åt mottagaren under lång tid framöver. Klicka här för att se på våra bästa tips på studentpresenter!


 

Studentpresent till pojkvän


Om din pojkvän ska ta studenten i år, så vill du säkert ge honom den perfekta studentpresenten. Som alla vet kan det ibland vara svårt att köpa studentpresent till en kille utan att presenten blir allt för allmängiltig och lite tråkig. Ett knep för att göra studentpresenten lite roligare är att göra den personlig. Börja med att välja ut en present som du tror att din pojkvän skulle gilla och låt den sedan graveras med en personligt utvald gravyr. Det kan vara hans eget namn, initialer eller någon annan personlig text som påminner om dig. Det går att gravera på många olika material: glas, trä, läder, metall och mycket mer. Det gör att det finns många möjligheter att hitta en present som passar just din kille.Ett par manschettknappar, graverade med hans initialer är en fin present som är användbar länge. Eller varför inte en snygg och stilren fickplunta med hans namn ingraverat för att fira den stora dagen som studenten är för de flesta. Om din pojkvän är intresserad av mode och kläder så kanske ett armband eller ett snyggt halsband med en personlig text ingraverat kan passa bra. Ett par snygga whisky-glas med en personlig text eller hälsning är också en present som kan användas och uppskattas i många år framöver. Vad kan vara bättre än en present som kommer att påminna din pojkvän om dig varje gång han använder den?
 

Studentpresent till flickvän


Tar din flickvän studenten i år? Vill du överraska henne på den stora dagen med den perfekta studentpresenten? Det finns många studentpresenter som passar perfekt till en tjej. Varför inte hylla hennes prestation med ett vackert halsband med hennes namn eller ett fint citat ingraverat? Är din flickvän inredningsintresserad så kanske hon skulle gilla en vacker ljuslykta? Ett par snygga champagneglas är alltid uppskattade, och de blir säkert ännu mer uppskattade med en personligt utvald graverad text. Kanske hennes eget namn, initialer eller något citat från en sångtext som betyder extra mycket för henne? Varje gång hon bär halsbandet kommer hon att påminnas inte bara om den stora dagen om studenten var, utan även om din kärlek. En graverad studentpresent till din flickvän blir både personlig och romantisk. Välj ut en present som passar din flickväns personlighet.För den inredningsintresserade kanske en ljuslykta eller ett fint smyckeskrin, för den modeintresserade ett smycke eller accessoar, för tjejen som vill göra karriär kanske en snygg penna i rostfritt stål eller en användbar och snygg powerbank kan passa bra. Oavsett vem din flickvän är, så finns den perfekta presenten till hennes student. Välj bara ut det som du tycker passar henne bäst och gör hela presenten sedan komplett med en personligt utvald gravyr, så har du garanterat en present som hon inte kommer att få av någon annan och som kommer att påminna henne om dig varje gång hon ser den. Till studenten vill man ge bort en present som är unik och hållbar, för att mottagaren ska kunna ha glädje av den under en lång tid och för att vara ett minne från den stora dag som studenten är. En graverad studentpresent kommer att skänka glädje och vara ett minne i många år efter studentdagen!

Posted in Blogg By Carl-Johan

Tips på Mors dag-present 2016

fredagen den 29:e april 2016 kl. 14:50:01 Europe/Stockholm

Är det en person i våra liv som vi vill, och bör, hylla lite extra så är det väl våra mammor? Inför mors dag 2016 är vi väl många som funderar på den perfekta presenten till just vår mamma, för att visa hur mycket hon betyder. Här hittar du våra bästa tips på mors dag-presenter!

För att undvika ännu en trist present som hamnar längst ner i byrålådan, så kan en personlig, graverad present bli den bästa mors dag-presenten. En graverad present är så personlig att mottagaren ofta vill behålla den länge. Helst vi väl också att mammas present passar just hennes stil och intressen? En fin present som passar just din mamma graverad med henens namn eller något annat personligt, blir ett minne som hon kan behålla under lång tid. Den perfekta presenten till mamma som aldrig unnar sig själv något. Välj ut något som passar mamma och sätt pricken över i:et med en gravyr med hennes namn, ett vackert citat eller något annat som kommer från hjärtat.
 

Vad ska jag köpa till mamma?
 
En graverad mors dags-present blir alltid en uppskattad present, och det finns mycket att välja på som kan graveras med en personlig text. Välj ut ett vackert vinglas, ett halsband eller ett smyckeskrin som du tror att mamma skulle gilla och gör det sedan ännu mer personligt med en gravyr du själv funderat ut. Ett set med vinglas med din mammas initialer eller ett halsband med barnens namn blir den perfekta presenten till mamma. Med en graverad present kommer mamma att påminnas om att hon är uppskattad och älskad varje gång hon använder presenten. På så sätt blir det en mors dags-present som skänker glädje i många år.
 

Tips på presenter till mamma
 
Det finns många saker som kan graveras och på så sätt göras ännu vackrare. Utgå från vad just din mamma gillar, har för stil eller är intresserad av, och komplettera sedan detta med en noga utvald gravyr. Enkelt och uppskattat! Du kan välja att gravera mobilfodral, pennor, tändare, halsband, smyckeskrin, vinglas och mycket mer. Tycker din mamma om smycken och accessoarer så kanske ett halsband eller ett fint armband med sina egna eller dina initialer skulle vara uppskattat? Det finns flera olika stilar att välja mellan, för att passa mammor med olika smak och stil. Är hon intresserad av matlagning, så kanske en kockkniv, en köttyxa eller en champagnesabel kan vara bra presenter. För den inredningsintresserade mamman kan du väja ljuslyktor i olika modeller och färger. Glas är ett vackert material att gravera på och det finns många olika typer av glas som är fina att gravera.

Gillar mamma whisky? Gravera henens initialer på ett par snygga whiskey-glas. Är hon mer av en champagne-älskare kanske? Ett par snygga champagneglas med personligt utvald gravyr blir en uppskattad present som verkligen går att använda och ha glädje av i många olika sammanhang. Det går även bra att gravera på trä och läder, vilket gör möjligheterna ännu större. Ett snyggt iPhonefodral i läder med en personlig gravyr blir verkligen en present som kommer att användas och uppskattas. Varför inte välja en present som piffar upp arbetet för mamma? Gravera en snygg penna eller ett USB-minne, och mammas arbetsdag på kontoret blir genast lite roligare då hon påminns om hur älskad hon är av sin familj. Välj ut en present som verkligen passar din mamma och piffa till den med en gravyr av en text eller något annat som betyder något speciellt, och du har en present som mamma verkligen kommer att uppskatta och älska under lång tid framöver. Aldrig mer en tråkig krukväxt eller en intetsägande present som skulle passa vem som helst: välj ut något personligt till just din mamma!

Posted in Blogg By Carl-Johan

Julklappstips till pappa

torsdagen den 19:e november 2015 kl. 20:55:20 Europe/Stockholm

Har du också en helt fantastisk pappa, väl värd en lika fantastisk julklapp? Har du svårt att komma på vad denna fantastiska julklapp skulle vara? Många tycker att det är svårt att köpa både födelsedagspresenter och julklappar till sina pappor. Kanske verkar det som om de har allting, eller inte behöver eller vill ha något? Är din pappa dessutom av den bestämda uppfattningen att shoppa är det tråkigaste som finns, så har du en man som förmodligen inte kommer att önska sig något speciellt heller. Det betyder dock inte att det inte finns saker som han skulle bli glad av och uppskatta. Då finns det några tips som kan vara värda att ta till sig när du ska köpa julklapp till pappa.

För det första kommer nog din pappa att bli glad för det mesta, så länge julklappen ges bort med omtanke och kärlek. Du kan också utgå ifrån vad just din pappa gillar eller är intresserad av för att försöka få en så bra anpassad julklapp som möjligt. Om din pappa är en man som tänker på hur han ser ut och hur han klär sig så kanske ett smycke eller en accessoar av något slag kan bara en bra present, exempelvis ett armband, en slipsnål, ett par manschettknappar eller liknande för att piffa upp hans garderob.Om din pappa är matintresserad så har han ju alltid användning för en riktigt bra kockkniv, eller varför inte en snygg korkskruv? Tänk på att det alltid är uppskattat med en julklapp som är både användbar, snygg och av bra kvalitet. På så sätt får din pappa användning för julklappen under lång tid framöver. En julklapp där du verkligen tänkt igenom vad just din pappa gillar och som han faktiskt har användning för, är ofta den mest uppskattade julklappen. På så sätt kan du unna din pappa något han behöver och blir glad för, men som han aldrig skulle köpa till sig själv.
 

Julklappstips till pappa


För att julklappen ska bli ännu mer unik och uppskattad, är ett tips att välja en julklapp som kan graveras. En personlig julklapp är alltid mycket roligare än en julklapp som skulle kunna ges till vem som helst. Gravera din pappas initialer på ett par manschettknappar eller hans namn på ett armband eller en fickplunta, så har du en present eller en julklapp som håller i längden och som dessutom är personlig och helt unik. Du kommer garanterat att vara ensam om en så personligt anpassad julklapp vid julklappsutdelningen på julafton.

Om du dessutom lyckas kombinera en unik graverad text med en julklapp som passar just din pappas intressen, så är det enkelt att hitta den perfekta julklappen till far. Kanske skulle din pappa uppskatta ett smycke med sina barns namn ingraverat? Eller kanske whiskyglas prydda av hans egna initialer eller namn? Vad du än väljer att låta gravera in så kan du vara säker på att ingen annan kommer att ha en likadan av det du ger bort till din pappa.

Tycker du att det är svårt att hitta något som talar till din pappas särskilda intressen så uppskattar alla en vacker penna eller en snygg plånbok, det är ju något som vi alla använder. Även denna typ av julklappar kan graveras för att göra dem lite extra personliga. En julklapp med en personligt utvald gravyr gör verkligen det där lilla extra för att göra den till en unik, personlig och alltid lika uppskattad present. Din pappa kommer att känna att du tänkt just på honom, och det är väl precis det vi vill uppnå när vi ger bort julklappar? En mer personlig julklapp är roligare att både få och att ge bort.

Posted in Blogg By Carl-Johan

Julklapp till pojkvännen

måndagen den 16:e november 2015 kl. 20:55:20 Europe/Stockholm

Är det någon julklapp man alltid funderar lite extra på så är det väl den till pojk- eller flickvännen? Man vill ju gärna ge bort något som kommer från hjärtat och någonting som mottagaren faktiskt vill ha och kommer att behålla under en lång tid framöver. Julklappen ska gärna också vara personlig och passa den person som ska få den och hens intressen och smak. Det kan också vara svårt att ge presenter till en kille eller man, även om detta säkert också är sant för en hel del tjejer och kvinnor. Klicka här för att se våra bästa julklappstips till pojkvän.

Många kanske inte tycker så mycket om att shoppa själva och unnar sig sällan eller aldrig något. Så mycket större anledning att unna din pojkvän något som är fint och som han tycker om. Oavsett vad din pojkvän tycker om så finns det ett enkelt trick för att göra julklappen ännu mer personlig: gravyr. Köp en julklapp som går att gravera, så har du en personlig julklapp som går att anpassa efter precis din pojkväns smak. En personlig, graverad julklapp är så mycket roligare att både få och ge än julklappar som skulle kunna passa vem som helst.
 

Vad köper jag i julklapp till honom?


En graverad julklapp blir alltid en uppskattad present, och eftersom det går att gravera på flera olika material, så finns det en uppsjö julklappar till pojkvännen som kan graveras med en personlig hälsning, initialer eller ett namn.På så sätt kan du piffa upp en redan fin present som ett smycke eller något annat med en personlig graverad text och din pojkvän kommer att påminnas om dig varje gång han använder sin julklapp. Välj något som talar till just hans intressen och det han tycker om och välj sedan en text att gravera, så har du snabbt den perfekta presenten, enkelt och mycket uppskattat!
 

Julklappstips till pojkvännen


Så, vad kan man då köpa till sin pojkvän i julklapp? Om du vill köpa en julklapp till pojkvän som ska graveras med något personligt, så finns det möjligheter, alltifrån smycken och manschettknappar till whiskyglas, snusdosor, tändare, sedelklämmor, mobilfodral och pennor, alla i stilren och snygg design.

Vad du väljer att ge din pojkvän beror i första hand på hans tycke och smak. Är han en kille som bryr sig om hur han ser ut så kanske ett par graverade manschettknappar är den perfekta klappen? Är han en jordnära man som gärna är ute i naturen kanske en termos eller en tändare med en personlig gravyr kan passa? För den som tycker om att laga mat är en kockkniv i hög kvalitet och med de egna initialerna graverade en rolig present.

Om din kille gillar cigarrer och behöver en snygg humidor eller kanske är klocksamlare och skulle uppskatta en snygg klockförvaring, så kan det vara bra att veta att det även går utmärkt att gravera snyggt i både trä och glas. Möjligheterna är oändliga, och det finns många typer av snygga och uppskattade julklappar som går att göra unika och personliga genom att lägga till en graverad text.

Vad du väljer att låta gravera är helt upp till dig: kanske din pojkväns initialer, hans namn eller någon personlig text som betyder mycket för just er två? Du kanske till och med vill låta gravera ditt eget namn på ett smycke eller något annat som din pojkvän kommer att använda varje dag? Vad du än väljer att gravera så är en personlig hälsning från sin älskade är något som lyfter en redan personlig present till en helt annan nivå. En graverad present som är särskilt utvald för just din pojkvän kommer att bli ett uppskattat minne i många år framåt.

Posted in Blogg By Carl-Johan

Personligt graverade julklappar

tisdagen den 10:e november 2015 kl. 14:57:38 Europe/Stockholm

Varje år ställer vi oss frågan: vad är egentligen den perfekta julklappen? Svaret är lika självklart och komplicerat som frågan, och det beror så klart vem som ska få klappen i fråga. Tillhör du också dem som är ute i sista minuten därför att du in i det längsta skjutit fram julhandlandet på grund av bristande inspiration? Tycker du att det är svårt att komma på julklappar som verkligen gläder mottagaren? Allt för ofta skjuter vi upp inköpen av julklappar, bara för i slutändan stressa och köpa något tråkigt och opersonligt eftersom vi saknat både inspiration och tid att komma på något riktigt bra.

Alla vill ge bort personliga julklappar, men hur gör man egentligen det? Idag köper många sina julklappar på nätet, en trend som haft en explosionsartad utveckling de senaste åren, och det ger också nya möjligheter att hitta den perfekta klappen.

Idag finns det knappt någonting du inte kan köpa online, det gäller såväl julklappar som andra presenter. Att köpa julklappar online är ett utmärkt sätt att skaffa sig en bra överblick och jämföra olika varor med varandra innan du handlar. Detta kan göra att du sparar både pengar och dyrbar tid, som det ju så ofta är så ont om i juletider. Det är också oftast enklare att i lugn och ro tänka igenom sina inköp utan att behöva trängas med hundratals andra julshoppare. På nätet kan du, hemifrån eller var du nu befinner dig, jämföra olika julklappar med varandra för att verkligen hitta den där perfekta klappen till mamma, pappa eller mormor.
 

Julklappstips för personliga julklappar


För att hitta den där verkligt personliga julklappen som inte bara hamnar i en anonym hög bland andra opersonliga julklappar, så gäller det att du känner mottagaren. Vad tycker han/hon om? Har han/hon några speciella intressen eller hobbys? Finns det något sådant är det mycket enklare att lyckas ge bort en julklapp som signalerar att det verkligen finns en tanke bakom den. En personlig julklapp är också betydligt roligare att få än något som skulle kunna ges bort till vem som helst.

Ett utmärkt sätt att göra julklappen ännu mer personlig är att låta gravera den med namn eller någon personlig hälsning. Ge gärna bort ett smycke till mamma eller flickvännen med en hälsning som visar hur mycket du älskar henne. Det kommer garanterat att bli en uppskattad present. Det finns även en mängd andra saker som kan graveras och på det sättet göras mycket mer personliga, exempelvis glas, karaffer, ljuslyktor, mobilfodral, knivar, pennor och mycket mera. Det går lätt att hitta en julklapp som passar och som dessutom kan graveras.Du kan låta gravera både glas, trä, metall och läder, vilket gör möjligheterna till en personlig present eller julklapp nästintill oändliga. Det finns julklappar som kan graveras i de flesta prisklasser och som passar de flesta intressen. Med en gravering blir presenten med ens mycket mer personlig, och du kan visa att du verkligen tänkt på mottagaren när du valt ut julklappen.
 

Den perfekta företagsjulklappen


Den perfekta julklappen till företagets julfest, finns den? Ska du ge julklappar till dina anställda eller kollegor, så har du nog redan stött på det vanliga problemet med detta: Hur hittar man en julklapp som passar alla och som ändå är personlig och rolig? Även här kan du med fördel ge bort en graverad julklapp, och på så sätt visa din omtanke.

Välj en julklapp som de flesta använder eller uppskattar och lägg till din egen personliga hälsning i form av en gravyr, så har du den perfekta julklappen till företagets anställda eller kunder. Passa på att tacka din personal för året som gått! En graverad julklapp blir uppskattad och ihågkommen under många år framöver. Våra bästa julklappstips hittar du här!

Posted in Blogg By Carl-Johan

Tips på fars dag-present 2015

torsdagen den 15:e oktober 2015 kl. 21:55:20 Europe/Stockholm

Ända sedan 1930-talet har man i Sverige firat Fars dag, en tradition som började så sent som 1910 i USA, där Sonora Smart Dodd ville fira sin far William Smart som ensam hade tagit hand om sex barn. Dagen spreds till hela USA, och så småningom även till andra länder. Från början firades Fars dag i Sverige i juni, men högtiden flyttades sedan till den andra söndagen i november, då den fortfarande firas, inte bara i Sverige utan även i de andra nordiska länderna.

Även i andra delar av världen firar fars dag på varierande datum. I Sverige är det vanligt att man på något sätt uppvaktar sin pappa med frukost på sängen och presenter. I många familjer väljer man att spendera dagen tillsammans och hitta på något roligt för hela familjen, eller kanske något som pappa tycker om att göra. Kanske går man ut och äter tillsammans eller lagar en riktigt god middag hemma.

Precis som på mors dag vill man också ofta på fars dag ge bort en present som är personlig och som pappa garanterat tycker om. Trots detta får ungefär varannan far en opersonlig slips i present. 2015 infaller Fars dag söndagen den 8 november, och vad passar väl bättre i det trista höstmörkret än att pigga upp och visa sin uppskattning för pappa med en genomtänkt present?
 

Vad ska man ge till far?


Vad ska man då ge till far på hans alldeles egna dag? En slips känns kanske för opersonlig och tråkig, och ibland vill man kanske fira sin pappa med mer än bara ett kort och en blomma. Vad är en perfekt fars dag-present?

Alla pappor är ju som bekant olika, så det är viktigt att du hittar en present som säger något om just din pappa och vad han tycker om, för att visa att du uppskattar honom precis som han är. En lösning för att kunna ge bort en mer personlig present är så att ge bort något användbart graverat med pappas namn, initialer eller en personlig hälsning eller text. Varför inte ett par manschettknappar med pappas initialer? En uppskattad present som är användbar lång tid framöver. Är pappa en riktig whiskyälskare? Då kanske ett par whiskyglas eller en whiskykaraff med en personlig gravyr är den perfekta presenten?Om pappa snusar, är en snusdosa med hans namn graverat en rolig present. Det finns många presenter som kan göras lite mer speciella och betydligt mycket roligare och mer uppskattade med hjälp av en personlig gravyr. Beroende på vad just din pappa uppskattar och är intresserad av, så är det lätt att finna det perfekta fars dag-presenten för honom. Gör den sedan helt personlig med hjälp av en graverad hälsning, initialer eller namn, så har du en present som kommer att bli uppskattad och ihågkommen under lång tid framöver. Kanske skulle just din älskade pappa uppskatta en personlig fickplunta eller ett snyggt och stilrent armband med sina initialer på?

Är han en vinälskare så kanske en personligt graverad korkskruv kan falla honom i smaken? Tycker pappa om att gå i skogen eller fiska eller bara fika och ta det lugnt i trädgården? Då är en personligt graverad termos en riktigt kul present. Det finns många användbara och vackra ting som med gravyr blir en personlig och älskad present till pappa. Välj mellan korthållare, cigarettändare, cigarettetuier, kockknivar, pennor, sedelklämmor, termosar och mycket mer.Det är enkelt att hitta den perfekta och mest användbara presenten till just din pappa på fars dag. Genom att gravera in en hälsning eller något annat, så blir presenten dessutom både unik och personlig och blir ett minne att spara under många år framåt. Klicka här för att se våra bästa presenttips till fars dag. Uppvakta din pappa ordentligt på fars dag med en personlig present!

Posted in Blogg By Carl-Johan

Klockor & klockförvaring

onsdagen den 7:e oktober 2015 kl. 15:26:58 Europe/Stockholm

Klockan har idag blivit så mycket mer än bara ett verktyg för att hålla koll på tiden och ibland också datum och år. Klockan har blivit en viktig accessoar i mångas garderober och ett smycke som kan varieras i det oändliga. Fler och fler har mer än bara en klocka som de gärna matchar med sin övriga stil just för dagen. Det finns även en hel uppsjö forum och sajter på nätet där entusiaster kan diskutera märken, modeller och typer av armbandsur. En del klockälskare är intresserade av de tekniska aspekterna av urverket, medan andra är mer modeintresserade och går på estetik och yta. Det anordnas auktioner helt dedikerade åt klockor, och allt fler auktionshus har experter som enbart värderar klockor.

En klocka från något av de mer exklusiva och tidlösa märkena kan ses som en investering, och en kvalitetsklocka kan kanske uppfattas som dyr, men kommer att behålla eller öka i värde under åratal framöver. Många är speciellt intresserade av klockans historia, särskilt om den på något sätt är unik eller ovanlig. Precis som frimärkssamlarens hjärta slår ett extra slag när den ser ett feltryckt och ovanligt frimärke, finns det klockor som har speciella kännetecken som gör dem extra unika och eftertraktade. Det finns också en uppsjö märken, som alla har sina egna fans bland entusiasterna. Vare sig du föredrar Rolex, Breitling, Omega eller Swatch, eller är helt ointresserad av klockans märke, så finns det idag armbandsur som passar de flesta stilar och humör.

Många har flera klockor att byta mellan, beroende på humör för dagen och vilken stil man är ute efter. Kanske en elegantare klocka när du ska klä upp dig i kostym och en sportigare, mer tålig och robust klocka till vardags? Vilken klocka du väljer är bara upp till dig själv och hur du känner dig för dagen.
 

Att förvara sina klockor snyggt och praktiskt


För den som har ett intresse av klockor, och kanske också investerat en del pengar i sin klocksamling, är det viktigt att inte bara slänga ner klockan i en byrålåda de dagar den inte används. Eftersom du ju bara kan bära en klocka åt gången, kan det vara roligare och framförallt praktiskt att förvara sina klockor snyggt, och kanske också visa upp dem även när du inte använder dem. Det finns många lösningar för den som gärna vill förvara sina klockor snyggt när de inte bärs.

Har du flera klockor, och vill förvara dessa snyggt och exklusivt väljer du exempelvis denna klocklåda från Jacob Jones, som rymmer 5 klockor. Ska du ge bort den i present till någon som är klocksamlare, så kan du låta gravera namn eller en personlig dedikation i lädret. Tillverkad av äkta läder blir denna klockförvaring även en snygg inredningsdetalj som verkligen pryder sin plats på byrån.Vill du förvara dina klockor tillsammans med andra accessoarer och smycken, som manschettknappar, armband och andra smycken, så väljer du istället den här klockförvaringen. Här ryms en klocka, 9 par manschettknappar och andra smycken som du vill vara extra rädd om. Den är tillverkad av snyggt läder och kan graveras för att göra den ännu mer personlig.Vill du istället visa upp klockorna även när du inte använder dem, väljer du en klocklåda eller en klockförvaring med lock av glas. Denna stilrena klocklåda från Stackers i glas och läderimitation rymmer 6 eller 15 klockor. Locket av glas kan också graveras med ditt namn eller något annat för att göra din klockförvaring unik. En snygg och stilren klockförvaring som kan göras ännu mer personlig med dina initialer ingraverade på locket.Se vårt fullständiga utbud här: klockförvaring

Posted in Blogg By Carl-Johan

Somriga ölglas med gravyr

måndagen den 1:e juni 2015 kl. 17:21:37 Europe/Stockholm

Nu är äntligen sommaren här och det är dags att bjuda vännerna på grillfest och att tillbringa lite sköna kvällar i trädgården och på balkongen. När sommarvärmen slår till vill man ha något kallt att dricka och vad smakar då bättre än en kall öl som får hela glaset att imma? Det finns många goda sommardrycker att välja på och öl kan man verkligen klassa som en klassisk sommardryck som fördelaktigt nog passar till det mesta. Duka upp till en trevlig grillbuffé och servera den kalla ölen i snygga ölglas. Många gånger äter och dricker vi också med ögat och det ser alltid trevligare ut om man anstränger sig lite med att duka snyggt och serverar drickan i trevliga glas. Hur ser det ut med ölglas hemma hos dig? Är det dags för några nya inköp av snyggt designade glas? Köp ölglas med gravyr på nätet redan idag!
 

Gravyr höjer glaset


Fixa snygga ölglas och beställ med gravyr. Nu kan du bjuda dina vänner på isande kall öl i festliga glas med snygg gravyr. Ölglas med gravyr är dessutom den perfekta presenten till vänner som gillar öl och framförallt snygga glas. Överraska bästa kompisen med snygga ölglas och gravera in en fras, ett viktigt datum eller kompisens namn. Ölglas med gravyr kan ses som en extra speciell present som passar lika bra att ge bort till någon som ”nollar” som till vilken födelsedagsgris som helst. Ölglas finns i en mängd olika utformningar och storlekar och många gånger är det roligast att köpa flera. Ett halvt eller ett helt dussin snygga ölglas kommer definitivt inte att stå och damma på hyllorna när sommarkvällarna är ljumma och grillen går varm.


Ölglas Tulpan Spiegelau Beer Tulip

Glas med klassiska former


Idag finns det en rad olika design på ölglas. Några av de absolut vanligaste modellerna på ölglas är kupor och höga smala glas. Välj bland snyggt designade glas från bland annat tyska, franska och finska tillverkare som alla erbjuder ett snyggt och trendigt sortiment av ölglas som passar för gravyr. Vill du köpa ett mindre antal än ett halvt eller ett helt dussin kan du förslagsvis välja ett tvåpack. Ölglas med gravyr passar jättebra som present till en omtyckt tränare eller lärare och som avtackningspresent till medarbete på jobbet och alldeles perfekt som en bröllopspresent.
 

Belöna dig själv med en öl


Låt sommarkvällarna på balkongen och altanen bli något att längta efter. Förbered med lite kalla ölsorter i kylen och gott tilltugg. Fördelen med öl är att du kan dricka den precis som den är utan att behöva sätta fram tilltugg. Efter en lång dag på stranden eller när du avslutat dagens trädgårdsarbete eller blivit klar med altanbygget så smakar en öl fantastiskt gott och är ibland den bästa belöningen. Vill du ha lite tilltugg under parasollen när du sitter med ditt ölglas i handen är det bra att öppna en påse nötter eller hälla upp lite chips. Fortsätt gärna med öl som genomgående dryck under middagen och för dig som gillar att prova nya smaker finns det en uppsjö av goda ölsorter att upptäcka. Upptäck gärna dina nya favoritsorter av öl i snygga glas med gravyr. Satsa på personliga inskriptioner som betyder något särskilt för dig eller för vännerna som du ger glasen till. Många trivs med att dricka en öl framför tv:n och samtidigt titta på favoritlaget i fotboll. Fixa en skön TV-kväll och duka fram några kalla öl som du dricker ur ölglas som är graverade med namnet på favoritklubben. Ett bättre sätt att visa sin support på finns i princip inte!


 

Snabb leverans utan extra kostnad


Beställ dina snygga ölglas direkt online som skickas hem till dig med snabb leverans. Upptäck fördelarna med att handla online. Med några enkla knapptryck är dina nya ölglas på väg hem till dig med fri frakt. Gör sommaren till ett bestående minne med sköna utekvällar i glada vänners lag och bjud på god öl i snygga ölglas.

Posted in Blogg By Carl-Johan

Tips på Morgongåva till bröllop

måndagen den 1:e juni 2015 kl. 17:07:46 Europe/Stockholm

En morgongåva är en alldeles speciell gåva som nygifta makar ger till varandra första morgonen som nygifta. Morgongåva bröllop är en gåva och tradition som funnits under många år men från att ha varit pengar, husdjur, bostad eller liknande har den ändrat karaktär till att idag omfatta smycken och minnessaker. Förr i tiden gavs morgongåvorna endast till den nyblivna hustrun men även detta har ändrats och idag är det vanligt att båda ger varandra en present första morgonen som gifta. Utbudet av morgongåvor är väldigt stort men för att gåvan ska kännas som ett minne är det vanligt att ge en bestående present som till exempel ett smycke, vackra glas, en klocka eller någonting annat.
 

En perfekt morgongåva till henne


Det är ingen hemlighet att kvinnor älskar smycken och det är inte heller en slump att det finns en engelsk låttext med strofen ”diamanter är en flickas bästa vän”. Ett vackert halsband bestående av diamanter på en kedja av guld ligger vackert i halsgropen och kan också matcha vigselringen. Du kan välja morgongåva ur samma eller en liknande kollektion som förlovnings– och vigselringen vilket är fantastiskt snyggt och stilrent. Det går även bra att välja något som inte alls är i samma stil som ringarna. Ett stelt armband i silver eller ett löst sittande armband i guld med diamantinfattning, örhängen av äkta sötvattenpärlor eller diamanter, en stilren klocka, vackra halsband i silver, guld eller vitguld är alla uppskattade morgongåvor och ett fantastiskt minne från en alldeles speciell dag. Förgyll presenten med en vacker inpackning eller varför inte låta morgongåvan ligga i ett smyckeskrin? Det finns otaliga smyckeskrin att välja på som med sin design och sitt utförande passar utmärkt att stå framme på en byrå eller ett nattduksbord. Gör morgongåvan extra speciell och beställ en inskription i smycket eller på klockan. En inskription med bröllopsdatum, initialer eller väl valda kärleksord kommer att göra morgongåvan extra speciell och visar att den endast tillhör bäraren. En vacker alliansring är också en perfekt morgongåva och finns i en rad olika sorters utföranden vilket gör att den antingen kan matcha vigselringarna eller helt bryta av från dem med en annan design. Alliansringen bär kvinnan oftast på samma hand som förlovnings- och vigselringen och det går att välja på halvallians och hela alliansringar i olika utföranden av guld, silver, vitgult och val av stenar som oftast sitter i en tät rad. Låt morgongåvan för din fru bli ett alldeles speciellt minne som hon kan bära med sig varje dag.


 

En perfekt morgongåva till honom


Morgongåva till honom är ett relativt nytt fenomen och här finns det ett stort utbud av fina minnessaker att ge till sin nyblivne make. Manschettknappar är en klassisk morgongåva och en alldeles utmärkt morgongåva. Välj bland stilrena och klassiska utföranden i guld, silver och vitguld eller varför inte satsa på specialdesignade manschettknappar som sticker ut lite? Manschettknapparna kan bli ännu mer personliga om du väljer att göra en inskription med makens initialer eller bröllopsdatumet. Om maken inte använder sig av manschettknappar kan du istället välja snygga whiskyglas med matchande karaff, högfotade champagneglas med tillhörande champagnesabel, ett armband, en klackring eller en klocka med tillhörande klocklåda. Klockor är populära presenter för morgongåvor och om ni inte vill göra en hemlighet av morgongåvorna till varandra kan ni köpa likadana klockor som ytterligare ger er ett tecken på att ni är man och hustru.


 

Ett bestående minne för båda


Det finns många händelser i livet som ger oss bestående vackra minnen och bröllopsdagen är en av livets viktigaste händelser som verkligen förtjänar en vacker morgongåva som varje dag kan påminna båda makarna om deras speciella dag när de ingick äktenskap.

Posted in Blogg By Carl-Johan

Personliga bröllopspresenter

tisdagen den 19:e maj 2015 kl. 11:10:42 Europe/Stockholm

Många par väljer att gifta sig under sommarmånaderna, vilket inte är ett dugg konstigt. Sverige är förvisso vackert året om, men frågan är om inte vårt avlånga land är som allra fagrast under just sommaren, när vädret är som varmast, nätterna som ljusast och naturen står i blom. Dessutom är det ju också väldigt praktiskt att gifta sig på sommaren, då de flesta av ens nära och kära är lediga då och därmed lättare kan komma loss.Något som ibland uppfattas som lite problematiskt av en del bröllopsgäster, är det här med bröllopspresenten. Att komma tomhänt till ett bröllop är inte socialt accepterat, så långt är nog de flesta överens, men sen då? Hur mycket får en gåva egentligen kosta innan den blir för prålig och fäller skugga över de andra gästerna presenter? Eller omvänt: finns det något minimibelopp man helst inte bör lägga sig under, om man vill eller måste satsa på ett budgetalternativ? Vilka typer av bröllopspresenter bör man egentligen ge – skall man tänka praktiskt, snyggt eller nöjsamt när man väljer gåva?

Svaren på dessa frågor varierar såklart från person till person, men de allra flesta är nog överens om att det är tanken som räknas, och att det är viktigare att gåvan är personlig och väljs med omsorg, snarare än huruvida det rör sig om en present inom ett särskilt prisspann. Samma sak gäller funktionalitet. Ingen brud eller brudgum skulle väl tacka nej till en väldigt praktisk gåva, samtidigt som presenter som valts för att de "bara" är vackra också kommer uppskattas. Viktigast är som sagt att det rör sig om något som valts med omtanke. Köp bröllopspresent redan idag!
 

Graverade presenter – personligt och elegant


Graverade gåvor är garanterat personliga, eftersom de är helt unika och kanske pryds med en text som syftar specifikt på en enskild person. Eller ett nygift par. Vi på Get Personal säljer exempelvis en rad olika sorters champagneglas i varierande design och prisklasser, och just champagneglas är ju som vi alla vet klassiska gåvor för lite mer speciella tillfällen. Inte nog med att glasen alltså är givna succéer på egen hand – låter du gravera in de nygiftas (från och med bröllopet) gemensamma efternamn får du till den där personliga, omsorgsfulla känslan som är så viktig i dessa sammanhang.Vill du dessutom passa på att göra bröllopsfesten ännu lite festligare bör du kombinera glasen med en graverad champagnesabel. Vi har ett flertal olika modeller i vårt sortiment, som antingen levereras i eleganta presentskrin eller tillsammans med dekorativa ställ. Vi törs nästan lova att sabreringen av bröllopschampagnen blir ett minnesvärt festmoment som gästerna bär med sig under lång tid framöver.

En annan bra present, som man dock inte ser så ofta i just bröllopssammanhang (liten risk för dubbletter, med andra ord), är ljuslyktor. Även om sommaren är den ljusa och varma årstiden, blir det trots allt mörkt framåt småtimmarna (och bröllopsfiranden har ju en tendens att hålla på ett bra tag), och därför kommer dessa gåvor till nytta redan under bröllopsfesten.

En annan bra egenskap är att ljuslyktor och oljelampor – vi har allt från små lyktor avsedda för värmeljus till ordentliga lanternor – kommer till användning långt efter att den sista bröllopsgästen åkt hem, och bröllopsnatten är till ändå. Våra lyktor passar nämligen utmärkt att ha i lägenheten, på balkongen eller i trädgården, och smyckas de dessutom med en trevlig hälsning eller fras kommer bröllopsmyset vara i åratal.
 

Allt vanligare att brudparet ger gåvor


Att vi på Get Personal har ett brett utbud av bröllopspresenter är knappast någon hemlighet vid det här laget. Men hur gör då de bröllopspar som vill ge bort gåvor till bestman, tärnorna, toastmastern eller andra? Denna sedvänja blir bara vanligare och vanligare, och är ofta ett väldigt uppskattat och fint sätt att säga "tack" till de vänner och släktingar som tar på sig lite större ansvar avseende förberedelser och utförande av ceremonin.

Även i det här sammanhanget är det personliga mycket viktigt, så att gravera in namnet på gummens bestman på ett par manschettknappar, och ge honom dessa, kan vara en mycket god idé. Här på Get Personal har vi många olika manschettknappar att välja mellan, i skiftande former, material och färger. Fickpluntor är också ofta uppskattade gåvor till bestmen och toastmasters – även dessa har vi många olika varianter av, i skiftande storlekar och design. Gemensamt för samtliga är dock att de utan problem kan prydas med en text som du väljer själv.

Till tärnorna har vi ett brett sortiment av t.ex. halsband och andra smycken.

Ett annat alternativ är att ge bort matchande gåvor till bestman, tärnor och alla andra hedersgäster. Då är det viktigt att tänka unisex och undvika presenter som bara passar till vissa specifika plagg eller ändamål. Här har vi på Get Personal otaliga presenter och gåvoartiklar – från prydnader till olika slags husgeråd – som du och din andra hälft kan välja och vraka bland.

Posted in Blogg By Carl-Johan