Varukorg
Meny

Mors dag present till nybliven mamma

Att ni har fått tillskott i familjen av en go och glad bebis har ni säkerligen redan firat, men det är något extra speciellt med en mammas första Mors dag. Se till att göra det till en minnesvärd dag som hon kan ha med sig hela livet. Med fina gester och personliga presenter kan du göra Mors dag för en nybliven mamma till en oförglömlig upplevelse.

En Mors dag-present till en nybliven mamma bör definitivt vara något personligt, varpå många av våra fina presenttips där du själv väljer din egen gravyrtext passar utmärkt för detta tillfälle. Presenten i sig behöver inte vara bebisrelaterad, men den ska såklart vara från er lilla knodd.

Favoritpresenter till nybliven mamma

Här har du en chans att vara kreativ och visa sann uppskattning för ditt barns mamma och din livspartner. Rätt gåva på första Mors dag blir en unik och uppskattad present som kommer att minnas hela era liv.

Vad är en bra Mors dag-present till en nybliven mamma?

 

  • Armband med gravyr
  • Champagneglas med gravyr
  • Necessär med namn
  • Nyckelring med gravyr
  • Smycke med gravyr
  • Smyckeskrin med gravyr
  • Vinglas med gravyrVilken typ av present med personlig gravyr passar bäst till just din respektive då? Det ska inte vara alltför svårt att komma fram till. Vad har hon för intressen? Är hon en aktiv friluftsmänniska? Isåfall passar en termos eller fin vattenflaska med gravyr på alldeles utmärkt. Älskar hon smycken? Då har vi massor av fina smycken som kan graveras, men även stilrena smyckeskrin för förvaring av hennes smycken.

Populära gåvor

Vi har massor av olika produktkategorier så du kan definitivt hitta något som just din älskling kommer att värdesätta högt. Om hon är en vinkonnässör så har vi stilrena och exklusiva vinglas som kan graveras (och som då naturligtvis ska kombineras med en fin flaska vin som present). Denna idé fungerar naturligtvis lika bra för champagneglas också.

Exklusiv present nybliven mamma

Så välj ut en present som du vet att just din älskling kommer uppskatta och skriv in en gravyrtext, vilket t.ex. kan vara namn & datum eller en söt och romantisk hälsning. Vi har fri frakt och snabba leveranser så det tar inte lång tid från att du beställer tills du har den graverade presenten hos dig. Klicka här om vill du titta på ännu fler mors dag-presenter som passar till nyblivna mammor.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord