Varukorg
Meny

Fars dag present till nybliven pappa - Våra 12 bästa tips på present från bebis

Att få tillskott i familjen av en söt liten bebis är naturligtvis värt att fira, men det är även något extra speciellt med en pappas första Fars dag. Planera och gör det till en dag som han kommer att minnas och uppskatta livet ut. En personlig fars dag present till nybliven pappa tillsammans med andra fina gester och överraskningar gör det till en oförglömlig dag!

En första fars dag present från bebis bör absolut vara något personligt och här hittar du här massor av bra presenttips av den personliga varianten. Du kan nämligen välja gravyrtext på alla produkter helt själv. Själva presenten behöver inte vara bebisrelaterad, men den ska såklart vara från er lilla sötnos, och detta kan enkelt framgå med hjälp av gravyren.

Fars dag present från bebis

Med gravyrtexten kan du vara kreativ och personlig för att visa sann uppskattning för ditt barns pappa och din älskling. Med rätt gåva blir din farsdagspresent till nybliven pappa unik och ihågkommen. Om det skulle vara så att er bebis inte har kommit än så fungerar det såklart lika bra att överraska med en fars dag present till blivande pappa. Om han har varit ett viktigt stöd för dig under graviditeten så kommer en fars dag present vara mycket uppskattad även om er lilla bebis kommer först lite senare.

Vad är en bra Fars dag present till en nybliven pappa?

 

  • Armband med gravyr
  • Halsband med gravyr
  • Necessär med namn
  • Nyckelring med gravyr
  • Plånbok med gravyr
  • Termos med gravyr
  • Ölsejdel med gravyrVilken produkt eller present med egen gravyr passar bäst till mannen och pappan i just din familjs liv då? Det ska vi nog kunna komma fram till! Vad för intressen och hobbys ägnar han sig åt? Är han intresserad av t.ex. jakt eller fiske? Då kanske en fickplunta eller termos med en omtänksam gravyrtext är perfekt som farsdagspresent till nybliven pappa. Eller är han modemedveten och stilintresserad? Då kanske det är en klocklåda eller ett exklusivt armband eller manschettknappar som gäller.

Fars dag present till nybliven pappa

Vi har massor av olika produkter och kategorier, så du kan definitivt hitta något som passar just till din man. Är han kanske en entusiast när det kommer till öl, vin eller whisky? Då skulle han bli mycket glad för en ölsejdel eller ett par vin- eller whiskyglas med en omtänksam gravyrtext. Kombinera gärna en sån present med en flaska innehållandes något riktigt gott.

Fars dag present till blivande pappa

Så klicka dig runt tills du hittar en fin present som du vet att just din man kommer att uppskatta. Fundera sen ut en passande gravyrtext, det kan vara allt från namn, datum och initialer till en gullig text från er bebis. Vi har fri frakt och snabba leveranser så det tar inte lång tid från att du beställer tills du har den graverade presenten hos dig. I kategorin fars dag present hittar du många fler tips på presenter till nybliven eller blivande pappa.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.