Varukorg
Meny

Personlig present till fiskare - Våra 12 bästa tips på fiskepresenter

Fiskare brukar ofta vara pryltokiga när det kommer till fisketillbehör och annat som kretsar kring hobbyn. Bland våra 12 bästa tips på personlig present till fiskare så hittar du enkelt något som passar till just din favoritfiskare och du kan dessutom välja din egen gravyrtext på alla våra fina produkter.

Är din älskade fisketokig? Då vet du att prylar står högt i kurs vad gäller denna hobby. Det handlar inte bara om fiskespön och beten, utan även om alla prylar runtomkring som gör fisket bekvämare och roligare. En rolig present till fiskare kan t.ex. vara en handvärmare med egen gravyr som värmer under vår- och höstfisket. Du kan välja gravyr till alla våra produkter och vi kan även hjälpa dig med att gravera fiskemotiv på en lämplig produkt om du vill, kontakta oss bara så hjälper vi dig!

Tips på personlig fiskepresent

 

  • Fickplunta med gravyr
  • Handvärmare med gravyr
  • Jakt/vildmarkskniv med gravyr
  • Multiverktyg med gravyr
  • Termos med gravyr
  • Termosmugg med gravyr
  • Whiskyglas med gravyr
  • Ölsejdel med gravyr


En uppskattad och klassisk present till fiskeintresserad är en fickplunta med din egenvalda gravyrtext. En plunta med något starkt innehåll passar utmärkt för att fira en fin fångst med och en slurk kan även värma gott när det börjar bli kyligt uppe på fjället. Vi rekommenderar någon av våra pluntor som kommer i presentask tillsammans med ett par koppar och tratt vilket gör det enklare att fylla pluntan och dela på innehållet.

Rolig present till fiskare

Förslag på andra praktiska prylar som passar perfekt som personliga fiskepresenter är t.ex. termosar och termosmuggar. Vi har högkvalitativa termosar från originalet "Thermos" och det svenska märket "Vildmark" i många olika storlekar och färger. En termosmugg med varmt kaffe till bilen på morgonen på väg ut till fisket är ett uppskattat inslag, och en större termos med kaffe som får följa med ut på fiskeäventyret värmer gott i ruggigt väder.

Fiske present

Vad ska du gravera in på din personliga fiskepresent då? Det vanligaste är t.ex. namn och initialer, men även specifika datum eller ordspråk som betyder något speciellt för just er blir både en genomtänkt och uppskattad present. Som vi nämnde tidigare så hjälper vi även mer än gärna till med att gravera fiskemotiv för att göra din present helt perfekt.

Present till fiskeintresserad

Nu måste din present till en fiskeintresserad inte vara något som används just under själva fisket, utan det kan likväl vara t.ex. whiskyglas med fiskemotiv graverat. Vi vet att många fiskare är förtjusta i både öl och whisky, så ett par eleganta glas eller en ölsejdel med eget motiv är en mycket uppskattad present som kommer till god användning hemma i stugan efter en avslutad fiskedag.

Personlig julklapp till fiskare

I vårt utbud så hittar du naturligtvis många fler produkter och prylar än bara just dessa, så det är bara att klicka dig runt bland alla kategorier av produkter som kan graveras så kommer du garanterat att hitta något som passar just din fisketokiga älskling. Ett förslag är att titta in på kategorin present till honom. Beställ din personliga fiskepresent redan idag, vi har fri frakt och snabb leverans!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.