Varukorg
Meny

Personlig present till golfare - Våra 12 bästa tips på golfpresenter

Om du letar efter en personlig present till golfare så har du kommit rätt. Säsongen har precis dragit igång igen och vi har massor av fina prylar som passar som handen i golfhandsken till din golftokiga älskling.

Golf och prylar går hand i hand, det vet du oavsett om du själv är en golfälskare eller om du bor tillsammans med en golfnörd. Hos oss hittar du massor av roliga och praktiska golfpresenter till honom och henne, och du kan dessutom göra dem personliga genom att välja din egen gravyrtext, det blir en extra unik present till den med golfintresse. Vi kan dessutom gravera golfmotiv på våra produkter om du vill, det är bara att höra av dig till oss isåfall så hjälper vi dig!

Tips på personlig golfpresent

  • Fickplunta med gravyr
  • Greenlagare med gravyr
  • Termos med gravyr
  • Termosmugg med gravyr
  • Vattenflaska med gravyr
  • Whiskyglas med gravyr
  • Ölsejdel med gravyrEn riktigt klassisk personlig present till golfaren är en graverad fickplunta. Varje respektabel golfbag bör ha en fickplunta som innehåller något gott som kan tas fram vid behov. Varför inte vår fina plunta "The Open" som är en mycket elegant tennplunta som är officiellt licensierad av British Open och tillverkad i England. Vi har även exklusiva greenlagare från Skultuna som kan graveras, ett lyxigt och praktiskt verktyg för de sofistikerade golfaren.

Personlig golfpresent

Andra praktiska presenter som passar till en golftokig är t.ex. termosar, termosmuggar och vattenflaskor med egen gravyrtext. Under den kyligare delen av golfsäsongen så värmer en termos eller termosmugg med varmt innehåll gott ute på banan. Under de varmare perioderna, eller på golfsemester på sydligare breddgrader, så är vattnet viktigt, varpå en högkvalitativ vattenflaska är ett måste för golfrundan, varför inte en modell som håller kylan bra?

Present till golftokig

Vad är passande eller roligt att gravera in på en personlig golfpresent då? Namn och datum fungerar alltid, men det kan även vara roligt med ett ordspråk eller ett internt skämt som ni i golfgänget bara känner till. Som vi skrev tidigare så kan vi också hjälpa till med att fixa golfmotiv på de flesta av våra produkter. Ett graverat golfmotiv med namn eller text under blir riktigt snyggt och uppskattat.

Present till golfintresserad

Vi vet att många golfare är väldigt förtjusta i Skottland, naturligtvis p.g.a. golfen, men många har även ett intresse för whisky. Därför kan whiskyglas eller en whiskykaraff med namn eller golfmotiv graverat också vara en mycket uppskattad personlig golfpresent. Detsamma gäller ofta öl, och här passar en öljsedel i tenn alldeles utmärkt för att avnjuta sin favoritdryck ur efter en lyckad golfrunda.

Personlig julklapp till golfare

Vi har självklart fler presenter och prylar i massor av olika kategorier, så om du behöver mer inspiration är det bara att klicka dig runt bland alla produkter som kan graveras. Ett tips är att också tittare närmare på kategorin personlig present till honom. Beställ redan idag och din personliga present kommer att levereras till dig snabbt, snyggt och enkelt.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.