Varukorg
Meny

Examenspresent till polis - Våra 12 bästa presenttips

Letar du efter en examenspresent till polis? Då har du hittat helt rätt! Vi har massor av fina prylar och presenter som du dessutom kan välja din egen gravyrtext till för att skapa en helt personlig gåva. Titta på våra förslag nedan och beställ present till polisexamen redan idag!

Examen är en dag att fira och kanske speciellt för de som ska skydda våran vardag! En personligt graverad examenspresent till polis, t.ex. en anteckningsbok, en penna eller en termosmugg, blir en ihågkommen och uppskattad gåva till vår nya brottsbekämpande hjälte som sent kommer att glömmas. Du väljer enkelt gravyrtext på våra produkter genom att gå till en produktsida och scrolla ner till gravyrfunktionen.

Examenspresent polis

Först ut bland våra tips på present till nyexad polis är den klassiska pennan med personlig gravyr. Du kommer aldrig mer att behöva oroa dig för att någon annan ska sno din favoritpenna igen. Dessutom så kommer gravyren att påminna personen i fråga om att alltid ha med sig en extra penna till jobbet. En exklusiv anteckningsbok med personlig gravyr är också ett bra förslag på present. Det blir enkelt att hålla ordning på alla dina anteckningar, vare sig det är privat eller för jobbet. Och vem vet, en dag kanske boken är full med anteckningar som kan vara grunden för en bästsäljande deckare?

Vad är en bra present till nyexaminerad polis?

 

  • Anteckningsbok med gravyr
  • Lunchlåda med gravyr
  • Nyckelring med gravyr
  • Penna med gravyr
  • Termos med gravyr
  • Termosmugg med gravyrVad för andra prylar eller presenter funkar bra till just din nyutexaminerade polis då? Det kan vara produkter som är klassiska för att fira med, t.ex. champagneglas eller en champagnesabel. Men det kan såklart även vara hobbyrelaterat. Vad tycker din vän eller familjemedlem om att göra? Vi har något som passar till det mesta! Om personen i fråga tycker om att ta med sig sin egen mat till jobbet så passar en personligt graverad lunchlåda utmärkt!

Bra present till nyexad polis

För att hålla sig alert under patrullering kan din nyutexaminerade vän behöva en termos eller termosmugg med personlig gravyr. Den kan fyllas med kaffe eller te, och det är tydligt vem muggen tillhör tack vare din gravyr. En klassisk och uppskattad present till nybliven polis. En annan enkel men mycket praktiskt present är en graverad nyckelring. Hjälp till med att hålla ordning på olika set av nycklar och kanske gravera in namn och polisnummer?

Present till nybliven polis

Så där har du flera av våra bästa förslag på examenspresent till nyutexaminerad polis. Men i vår shop finns massor av fler fina presenttips, om du inte hittar vad du söker på denna sida så kan du t.ex. titta i kategorin personliga examenspresenter eller bläddra runt bland alla olika produktkategorier själv. Vad du än väljer att beställa så graverar och levererar vi snabbt, snyggt och enkelt!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.