Varukorg
Meny

Vad kan man göra på Alla hjärtans dag 2022?

Vad kan man göra på Alla hjärtans dag 2022 under pandemitider? Vi har de bästa tipsen för att du och din älskling ska få en riktigt minnesvärd dag!

I vanlig ordning så infaller Alla hjärtans dag den 14 februari, och för andra gången så infaller valentinsdagen under Covid-pandemin och många vill för säkerhets skull hålla avstånd och stannar därför hemma istället för att gå ut på t.ex. restaurang och fira kärleken.

Årets Alla hjärtans dag infaller på en måndag, vilket är en dag som vi kanske inte vanligtvis förknippar med romantik eller kärlek, utan för de flesta är det en ny, lite seg, start på arbetsveckan. Men låt det inte hindra dig från att fira er kärlek, det går alldeles utmärkt att börja med en mindre överraskning på morgonen och sedan fortsätta med den större finalen på kvällen när ni har jobbat klart.

 

Vad kan man göra på Alla hjärtans dag?

 

  • Överraska med frukost på sängen
  • Laga middag tillsammans
  • Beställa hem en extra fin middag
  • Spela spel tillsammans
  • Netflix & chill
  • Skriva traditionella kärleksbrev till varandra
  • Överraska med en personligt graverad present

 


Alla hjärtans dag, eller valentinsdagen, har sitt urpsrung i romarriket och har likt många andra firanden och helgdagar med religion att göra. Men nuförtiden så firar vi på Alla hjärtans dag vår kärlek till våra respektive.

Så vad kan man göra på Alla hjärtans dag? Det är upp till dig, och varför inte ta dirigent-pinnen redan nu och planera in några aktiviteter eller gåvor som du vet att din kille eller tjej  kommer att uppskatta. Det är alltid omtyckt att få slappna av, bli överraskad eller få uppskattning visad för den man är.

Favoritpresenter

Vårt förslag är att planera ett antal aktiviteter och överraskningar för din pojkvän, flickvän, man eller hustru. Till en början, varför inte planera en mysig frukost på sängen? Det blir en trevlig start på dagen som sätter rätt stämning inför kvällen.

Beställ sedan hem en lyxig eller annorlunda middag som ni kan avnjuta tillsammans, för att sedan se en film tillsammans som du har valt ut (och som du vet att din älskling kommer att tycka om). Under middagen så passar det dessutom utmärkt att överraska med en personlig present. Kanske ett par champagneglas med gravyr som ni kan använda på direkten och vid andra firanden?

Romantiska presenter

När det kommer till personliga presenter så är det absolut bästa att välja ut en produkt som matchar din respektives stil eller ett intresse. Han eller hon kommer redan att uppskatta en sådan present i sig, men när du dessutom har satt en personlig prägel på den i och med gravyr så tillkommer en extra nivå av överraskning och uppskattning.

Här på getpersonal.se så hittar du massor av olika presenter i massor av olika kategorier, så det är lätt att hitta en gåva som passar just din andra halva. Finns det intresse för drycker så har vi fina champagneglas, vinglas, whiskyglas eller ölglas. Är stilen viktig så har vi armband, manschettknappar, halsband och dessutom exklusiva skoputslådor för den som tar skovård på allvar.

Alla hjärtans dag-presenter till honom

Till friluftsfantasten så har vi termosmuggar, termosar och handvärmare. För amatörkocken så har vi exklusiva kockknivar, förkläden och grillväskor. Inom kategorin praktiska presenter så hittar du stilrena plånböcker, pennor, nyckelringar och smyckeskrin.

Och det bästa med allt är att du själv kan göra presenten personlig på ett snabbt och enkelt sätt. Det är bara att gå till produktsidan för den presenten som du gillar och sen scrolla ner så får du välja gravyrtext, typsnitt och textstorlek. När det kommer till vad som ska graveras så är det bara din fantasi som sätter gränserna. Om du söker inspiration så är följande populärt att gravera: namn, initialer, datum, ordspråk, en kärleksförklaring, en ordvits eller något internt som bara betyder något för just er.

Alla hjärtans dag-presenter till henne

Det underlättar alltid att vara ute i god tid, så nu när du har en massa idéer på vad man kan göra på Alla hjärtans dag så är det dags att sätta igång med planeringen! Skriv en lista på din dator eller telefon med dagens aktiviteter, och beställ en personlig present redag idag så att du får den i tid innan 14 februari.

Genom att överraska din älskling med en personligt graverad present så skapar du både en unik och oförglömlig gåva som kommer att uppskattas för alltid. Klicka här för att se alla våra bästa tips på presenter till Alla hjärtans dag!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord