Varukorg
Meny

Vad kan man göra på Alla hjärtans dag 2025?

Alla Hjärtans Dag infaller som varje år 14 februari. Dagen är traditionellt förknippad med romantisk kärlek och är ett populärt tillfälle för par att byta presenter. Men vad kan man göra på Alla Hjärtans Dag 2025? Vi har de bästa tipsen för att du och din älskling ska få en riktigt minnesvärd dag!

Årets Alla hjärtans dag infaller på en tisdag, med andra ord passar det utmärkt att börja dagen genom att överraska din älskling med frukost på sängen. Sedan finns det många roliga och romantiska aktiviteter att hitta på under dagen, och självklart så ska du ha förberett en fin present också. Eller kanske flera presenter? Varför inte börja med en mindre present på morgonen och en lite finare present senare på kvällen?

 

Vad kan man göra på Alla hjärtans dag?

 

  • Gå ut på restaurang
  • Laga middag tillsammans
  • Netflix & chill
  • Skriva kärleksbrev till varandra
  • Spela spel tillsammans
  • Överraska med en personligt graverad present
  • Överraska med frukost på sängen

 


När det kommer till presenter så är en personlig present till Valentinsdagen ett bra alternativ. En personlig present visar att du har lagt ner tanke och ansträngning på att välja något som är unikt och meningsfullt för din partner. Här på getpersonal.se så hittar du massor av fina produkter och presenter och du kan enkelt välja din egen gravyrtext.

Favoritpresenter

En present som är riktigt klassisk och passar perfekt till din älskling på Alla Hjärtans Dag är en äkta guldpläterad ros. Vår 24K Guldros Afrodite är en tidlös och romantisk present som kommer att vara för evigt och till skillnad från vanliga blommor eller choklad, som kan vissna eller förbrukas. Det är ett speciellt sätt att uttrycka din kärlek och tillgivenhet för din älskling och det kommer att vara en påminnelse om din kärlek i många år framöver. Även denna produkt kan naturligtvis graveras.

Romantiska presenter

När det kommer till andra idéer för personliga presenter så är det absolut bästa att välja ut en produkt som matchar din respektives stil eller ett intresse. Han eller hon kommer redan att uppskatta en sådan present i sig, men när du dessutom har satt en personlig prägel på den i och med gravyr så tillkommer en extra nivå av överraskning och uppskattning.

Här på getpersonal.se så hittar du massor av olika presenter i massor av olika kategorier, så det är lätt att hitta en gåva som passar just din andra halva. Finns det intresse för drycker så har vi fina champagneglas, vinglas, whiskyglas eller ölglas. Är stilen viktig så har vi armband, manschettknappar, halsband och dessutom exklusiva skoputslådor för den som tar skovård på allvar.

Alla hjärtans dag-presenter till honom

Till friluftsfantasten så har vi termosmuggar, termosar och handvärmare. För amatörkocken så har vi exklusiva kockknivar, förkläden och grillväskor. Inom kategorin praktiska presenter så hittar du stilrena plånböcker, pennor, nyckelringar och smyckeskrin.

Och det bästa med allt är att du själv kan göra presenten personlig på ett snabbt och enkelt sätt. Det är bara att gå till produktsidan för den presenten som du gillar och sen scrolla ner så får du välja gravyrtext, typsnitt och textstorlek. När det kommer till vad som ska graveras så är det bara din fantasi som sätter gränserna. Om du söker inspiration så är följande populärt att gravera: namn, initialer, datum, ordspråk, en kärleksförklaring, en ordvits eller något internt som bara betyder något för just er.

Alla hjärtans dag-presenter till henne

Det underlättar alltid att vara ute i god tid, så nu när du har en massa idéer på vad man kan göra på Alla hjärtans dag så är det dags att sätta igång med planeringen! Skriv en lista på din dator eller telefon med dagens aktiviteter, och beställ en personlig present redag idag så att du får den i tid innan 14 februari.

Genom att överraska din älskling med en personligt graverad present så skapar du både en unik och oförglömlig gåva som kommer att uppskattas för alltid. Klicka här för att se alla våra bästa tips på presenter till Alla hjärtans dag!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.