Varukorg
Meny

Tips på studentpresent till pojkvän 2023

Om du letar efter en studentpresent till din pojkvän att köpa online så har du hittat rätt! Sommaren står för dörren, och inom kort står syrenerna i blom. För landets många tredjeringare stundar dock mer än bara vackert väder, bad och ljusa nätter. Studenten är äntligen här, och för de allra flesta är denna ceremoni att betrakta som det slutliga klivet in i vuxenvärlden.

Om din pojkvän ska ta studenten i år, så vill du säkert ge honom den perfekta studentpresenten. Som alla vet kan det ibland vara svårt att köpa studentpresent till en kille utan att presenten blir allt för allmängiltig och lite tråkig.

Ett knep för att göra studentpresenten lite roligare är att göra den personlig med gravyr. Börja med att välja ut en present som du tror att din pojkvän skulle gilla och låt den sedan graveras med en personligt utvald gravyr. Det kan vara hans eget namn, initialer eller någon annan personlig text som påminner om dig.

Vad är en bra studentpresent till pojkvän?

 

  • Armband med gravyr
  • Champagnesabel med gravyr
  • Fickplunta med gravyr
  • Necessär med namn
  • Plånbok med gravyr
  • Termos med gravyr
  • Ölglas med gravyrDet går att gravera på många olika material: glas, trä, läder, metall och mycket mer. Det gör att det finns många möjligheter att hitta en present som passar just din kille.

Ett par manschettknappar, graverade med hans initialer är en fin present som är användbar länge. Eller varför inte en snygg och stilren fickplunta med hans namn ingraverat för att fira den stora dagen som studenten är för de flesta. Om din pojkvän är intresserad av mode och kläder så kanske ett armband eller ett snyggt halsband med en personlig text ingraverat kan passa bra.

Tips på studentpresent till pojkvän

Ett par snygga ölglas med en personlig text eller hälsning är också en present som kan användas och uppskattas i många år framöver. Vad kan vara bättre än en present som kommer att påminna din pojkvän om dig varje gång han använder den?

En bra studentpresent till din kille är annars en graverad penna. Vi saluför ett flertal modeller, samtliga paketerade i vackra askar som gör gåvan smidig att slå in. Välj mellan smakfullt svarta reservoirpennor eller läckra kulspetsvarianter i modern metallic. Ett alldeles utmärkt sätt att gratulera den kille eller tjej som nu på allvar lämnar ungdomsåren bakom sig.

Bra studentpresent till kille

Manschettknappar är accessoarer som, trots sin ringa storlek, kan göra underverk för att lyfta fram bärarens personlighet. Vi på getpersonal har ett brett utbud av dessa, i olika former och material. En mycket bra studentpresent till pojkvännen. Det innebär att oavsett hur kostymen som din son, bror eller pojkvän bär på examensdagen ser ut, så har vi något som matchar! En tidlös och mycket prisvärd studentpresent till en kille, som kan återanvändas även vid framtida firanden!

När examensdagen väl kommer, den vita studentmössan träs på huvudet och de graverade manschettknapparna från getpersonal sätts på plats i skjortärmarma, är det viktigt att inte glömma bort att hålla skorna blanka och fina under dagen. Ett skoputsset riktgt exklusivt skoputsset är en perfekt studentpresent som uppmuntrar studenten att lära sig riktig skovård, vilket är värdefull kunskap för hela livet.

Exklusiva studentpresenter

En, likt pennan, klassisk studentpresent är en ny, snygg klocka. Många är de unga män och kvinnor som genom åren kunnat glädjas åt ett sprillans nytt armbandsur i gåva på examensdagen. Ska du ge ditt barn eller pojk- eller flickvän en klocka i studentpresent? Paketera den då i något av våra eleganta klockskrin och gör presenten ännu trevligare.

Vi har flera modeller i olika nyanser, såväl med som utan glaslock. Samtliga går att gravera med exempelvis mottagarens namn eller en personlig hälsning som du formulerar själv. Sjung om studentens lyckliga dar med oss på getpersonal - Snabb och enkel leverans, klicka här för att se ännu fler tips på studentpresenter!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.