Varukorg
Meny

Personlig present till jägare - Våra 15 bästa tips på jaktpresenter

Om du är på jakt, pun intended, efter en personlig present till jägare så har du kommit helt rätt! Vi har massor av både praktiska och roliga prylar som dessutom kan göras personliga med din egen gravyr. Här nedan hittar du många måsten för den jaktintresserade!

Med hösten och vintern kommer inte bara färgglada löv och sedan kylan, utan även jaktsäsongerna. Om din älskling har ett jaktintresse och du vill hitta en fin personlig present att överraska med så har du kommit helt rätt. På våra produkter kan du nämligen välja din alldeles egen gravyrtext. Vi kan även gravera t.ex. jaktmotiv på de flesta av våra produkter, isåfall är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Tips på personlig present till jägare

 

  • Fickplunta med gravyr
  • Handvärmare med gravyr
  • Jaktkniv med gravyr
  • Kockkniv med gravyr
  • Multiverktyg med gravyr
  • Termos med gravyr
  • Termosmugg med gravyr
  • Vattenflaska med gravyr
  • Zippo-tändare med gravyr


En av de mest populära och uppskattade presenterna till en inbiten jägare är naturligtvis jaktkniven. Vi har högkvalitativa jaktknivar från världsberömda tillverkare såsom Fällkniven och Victorinox. Du väljer enkelt personlig gravyr till dessa genom att gå till en produktsida och scrolla ner, där kan du testa olika gravyrtexter, typsnitt och textstorlekar.

Jaktknivar och fällknivar med gravyr

Andra populära personliga presenter som passar till jakt är t.ex. handvärmare, termosar, fickpluntor eller Zippo-tändare. En handvärmare är en utmärkt accessoar för jägaren under en ruggig jaktdag, och en redig termos med varmt kaffe värmer gott. En Zippo-tändare är en klassisk och pålitlig tändare som fungerar i alla väder. En fickplunta med jaktmotiv som innehåller något starkt och gott passar perfekt hemma i stugan när dagens jakt är avklarad.

Populära jaktpresenter

Vad passar bra att gravera på personliga presenter till jakt då? Det enklaste är namn eller initialer, men även ordspråk eller en text som betyder något för just er kan också bli mycket uppskattat. Som vi nämnde tidigare så kan vi även hjälpa till med gravyr av jaktmotiv, som kan bli mycket elegant i kombination med namn, initialer eller datum.

Praktiska presenter till jägare

Nu är det ju också så att personliga presenter till jägare naturligtvis inte måste vara jaktrelaterade produkter. Det kan även vara whiskyglas eller en ölsejdel med gravyr av jaktmotiv. Vi vet att dessa drycker uppskattas av många jägare på kvällen efter avslutad jakt. Då blir det lite extra roligt med personligt graverade glas att avnjuta drycken med.

Personlig julklapp till jägare

Om du vill ha ännu fler tips på roliga prylar till jakt och personliga presenter till jägare så kan du klicka dig runt bland alla våra olika kategorier där du hittar massor av fina, praktiska och roliga produkter som kan graveras. Vi rekommenderar även att du tittar närmare på kategorin jaktkniv med gravyr. Vilken produkt du än väljer att beställa så graverar och levererar vi snabbt, snyggt och enkelt.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.