Varukorg
Meny

Present till champagneälskare - Våra 10 bästa presenttips

Letar du efter en bra present till champagneälskare? Då har du kommit till rätt ställe! Nedan hittar du de bästa champagnepresenterna till alla bubbelälskare. Och det bästa är att du kan göra alla presenter helt unika genom att lägga till personlig gravyr!

Bra present till champagneälskare

  • Champagneglas med gravyr
  • Champagnekylare med gravyr
  • Champagnesabel med gravyr


Det är något speciellt med champagne. Denna bubbeldryck har använts för fester och firande sedan den först tillverkades av den franska munken Dom Perignon år 1697. Men hur hittar man den bästa presenten till en champagneälskare? Konnässörer av champagne och mousserande vin är ofta välbeställda människor som redan har många tillbehör relaterade till deras favoritdryck. Men en sak de kanske inte har är en personligt graverad champagnekylare eller en champagnesabelsabel.

Present champagnetillbehör

Genom att välja din egen gravyrtext kan du vara kreativ och verkligen skapa en unik personlig present till champagneälskare som sent kommer att glömmas. Du kan gravera in namn, datum eller en text eller ett ordspråk som har en speciell betydelse för din champagneälskande vän. Ett citat om champagne kan också ett bra val för gravyr. Varför inte Napoleons klassiker "In victory, you deserve Champagne; in defeat, you need it.”

Julklapp till champagneälskare

Så vilken modell av sabreringssabel eller champagnetillbehör ska du köpa som present eller julklapp till din vän? Det beror såklart på din budget, men du kan också ta hänsyn till vilken design du tycker skulle se bra ut och passa i deras hem. Våra personliga favoriter champagnesablarna från Fox som har vacker design och mycket hög kvalitet och är tillverkade i Italien. I kategorin champagnesabel hittar du hela vårt utbud. Vilken modell du än väljer graverar vi alltid och skickar din beställning snabbt med fri frakt!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.