Varukorg
Meny

Årets julklapp 2022 - Våra 12 personliga favoriter

Vad är årets julklapp 2022? Vi må vara partiska i frågan, men vi tycker definitivt att årets julklapp är personligt graverad, oavsett vilken egentlig produkt det handlar om.

En personlig julklapp kan uppskattas på ett helt annat sätt än en vanlig julklapp eftersom det krävs omtanke och kreativitet för att hitta på en fin och passande gravyrtext. Här nedan hittar du våra bästa förslag på unika julklappar, som alla kan graveras, till någon du håller kär. Du kan skapa årets bästa julklapp 2022 helt själv!

Bästa julklappen 2022

När du väljer din egen gravyrtext så kan du ge produkten i fråga ett helt nytt värde för mottagaren. Ett armband kan, utöver att vara en elegant accessoar, bli en kärleksförklaring som alltid finns där för din älskling. En termosmugg med gravyr kan hålla gott kaffe på morgonen, men kan även ha en kärleksfull gravyrtext som värmer lika gott som själva kaffet i kylan. Utöver själva gravyrtexten så får du också välja typsnitt och textstorlek för att stilen på gravyren ska passa just din julklappsmottagare.

Vad är årets julklapp 2022?

 • Anteckningsbok med gravyr
 • Armband med gravyr
 • Champagnesabel med gravyr
 • Gästbok med gravyr
 • Klocklåda med gravyr
 • Kockkniv med gravyr
 • Necessär med gravyr
 • Plånbok med gravyr
 • Skovårdslåda med gravyr
 • Smyckeskrin med gravyr
 • Termos med gravyr
 • Zippo-tändare med gravyrVilken produkt blir den bästa julklappen 2022 till just din favoritperson då? Vi har massvis av fina produkter som blir utmärkta julklappar, så det kan bli svårt att välja bland alla prylar. Vi rekommenderar att du funderar kring personens stil och intressen. För den modemedvetna kan ett stilrent armband med personlig gravyr bli den där lilla extra detaljen till en snygg outfit. Till friluftsfantasten så blir en termos med din egen gravyr både en praktisk och uppskattad julklapp.

Unika julklappstips

En rolig idé kan vara att ge bort en julklapp från en specifik produktserie där du senare kan ge fler fina presenter från samma serie vid annat tillfälle. Det kan t.ex. vara olika typer av glas från Eva Solo eller Iittala. Bland våra produkter av märket Stackers så finns många fina matchande produkter i olika serier till både honom och henne. Det kan vara matchande smyckeskrin, necessär och accessoarer till henne eller klocklåda, laddningsstation för smartphone och plånbok till honom.

Årets bästa julklapp 2022

Så klicka dig runt tills du hittar en fin produkt som du vet blir en perfekt julklapp till din närstående. Klura sedan ut en bra text att gravera in och beställ hem årets julklapp 2022! Vi har både fri frakt och snabba leveranser, så det tar inte många dagar förrän du får den graverade klappen. Om du vill ha ännu fler tips på t.ex. julklappar till en man så kan du titta i kategorin julklapp till honom. Beställ redan idag!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.