Varukorg
Meny

Somriga ölglas med egen text

Nu är äntligen sommaren här och det är dags att bjuda vännerna på grillfest och att tillbringa lite sköna kvällar i trädgården och på balkongen. När sommarvärmen slår till vill man ha något kallt att dricka och vad smakar då bättre än en kall öl som får hela glaset att imma? Det finns många goda sommardrycker att välja på och öl kan man verkligen klassa som en klassisk sommardryck som fördelaktigt nog passar till det mesta.

Duka upp till en trevlig grillbuffé och servera den kalla ölen i snygga ölglas. Många gånger äter och dricker vi också med ögat och det ser alltid trevligare ut om man anstränger sig lite med att duka snyggt och serverar drickan i trevliga glas. Hur ser det ut med ölglas hemma hos dig? Är det dags för några nya inköp av snyggt designade glas? Köp ölglas med gravyr på nätet redan idag!

Populära ölglas

Fixa snygga ölglas och beställ med gravyr. Nu kan du bjuda dina vänner på isande kall öl i festliga glas med snygg gravyr. Ölglas med gravyr är dessutom den perfekta presenten till vänner som gillar öl och framförallt snygga glas. Överraska bästa kompisen med snygga ölglas och gravera in en fras, ett viktigt datum eller kompisens namn. Ölglas med gravyr kan ses som en extra speciell present som passar lika bra att ge bort till någon som ”nollar” som till vilken födelsedagsgris som helst. Ölglas finns i en mängd olika utformningar och storlekar och många gånger är det roligast att köpa flera. Ett halvt eller ett helt dussin snygga ölglas kommer definitivt inte att stå och damma på hyllorna när sommarkvällarna är ljumma och grillen går varm.

Glas med klassiska former

Idag finns det en rad olika design på ölglas. Några av de absolut vanligaste modellerna på ölglas är kupor och höga smala glas. Välj bland snyggt designade glas från bland annat tyska, franska och finska tillverkare som alla erbjuder ett snyggt och trendigt sortiment av ölglas som passar för gravyr. Vill du köpa ett mindre antal än ett halvt eller ett helt dussin kan du förslagsvis välja ett tvåpack. Ölglas med gravyr passar jättebra som present till en omtyckt tränare eller lärare och som avtackningspresent till medarbete på jobbet och alldeles perfekt som en bröllopspresent.

Exklusiva ölglas

Belöna dig själv med en öl

Låt sommarkvällarna på balkongen och altanen bli något att längta efter. Förbered med lite kalla ölsorter i kylen och gott tilltugg. Fördelen med öl är att du kan dricka den precis som den är utan att behöva sätta fram tilltugg. Efter en lång dag på stranden eller när du avslutat dagens trädgårdsarbete eller blivit klar med altanbygget så smakar en öl fantastiskt gott och är ibland den bästa belöningen. Vill du ha lite tilltugg under parasollen när du sitter med ditt ölglas i handen är det bra att öppna en påse nötter eller hälla upp lite chips.

Fortsätt gärna med öl som genomgående dryck under middagen och för dig som gillar att prova nya smaker finns det en uppsjö av goda ölsorter att upptäcka. Upptäck gärna dina nya favoritsorter av öl i snygga glas med gravyr. Satsa på personliga inskriptioner som betyder något särskilt för dig eller för vännerna som du ger glasen till. Många trivs med att dricka en öl framför tv:n och samtidigt titta på favoritlaget i fotboll. Fixa en skön TV-kväll och duka fram några kalla öl som du dricker ur ölglas som är graverade med namnet på favoritklubben. Ett bättre sätt att visa sin support på finns i princip inte!

Snabb leverans utan extra kostnad

Beställ dina snygga ölglas direkt online som skickas hem till dig med snabb leverans. Upptäck fördelarna med att handla online. Med några enkla knapptryck är dina nya ölglas på väg hem till dig med fri frakt. Gör sommaren till ett bestående minne med sköna utekvällar i glada vänners lag och bjud på god öl i snygga ölglas. Under kategorin ölglas med gravyr så hittar du massor av fina modeller som vi kan gravera och leverera snabbt, snyggt och enkelt.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.