Varukorg
Meny

Present till honom som har allt - Våra 12 bästa tips

Om du letar efter en present till honom som har allt så har du hittat helt rätt! Bland våra bästa presenttips så hittar du enkelt en unik och personlig gåva som står ut och kommer bli mycket uppskattad!

Att ge bort en present till mannen som har allt är inte direkt den lättaste uppgiften. Vad kan man överraska med om mottagaren redan har en gedigen samling av prylar, hur hittar du något lite extra roligt och unikt?

Vi har läst undersökningar och det bästa svaret vi har hittat kommer från beteendevetare: bäst inom kategorin "present till någon som har allt" är en pryl som personen vill ha eller tycker är rolig, men inte skulle få för sig att köpa till sig själv.

Lyckligtvis så har vi en massa bra tips som passar just detta present-tänk. Alla våra produkter kan dessutom graveras med t.ex. namn, initialer, text eller något roligt och passande ordspråk. Personlig gravyr gör din present till honom som har allt extra unik!

 

Vad är en bra present till honom som har allt?

 

  • Bastuhink med gravyr
  • Champagnesabel med gravyr
  • Exklusivt förkläde med namn
  • Necessär med namn
  • Skovårdslåda med gravyr
  • Whiskyset med gravyr

 


Vårt produktutbud är brett och du hittar garanterat en pryl inom ett område som intresserar just din man. Gillar han champagne, whisky, vin eller öl? Inga problem, vi har många exklusiva produkter inom dessa kategorier tillsammans med din personligt utvalda gravyr blir än mer unika. En perfekt present till mannen som har allt!

Det går att gravera på många olika typer av material som vi har på våra produkter: metall, glas, läder och trä och mycket mer. Detta gör att det finns många möjligheter att hitta en present till honom som har allt!

Bästsäljare till den som har allt

En annan bra present till man som har allt kan vara något affärs- eller kontorsrelaterat, t.ex. en par exklusiva manschettknappar, en lyxig visitkortshållare eller reservoir-penna med namn eller initialer graverade. En riktigt fin reservoir-penna för att skriva på avtal eller kontrakt kan bli en mycket uppskattad present till mannen som har allt som dessutom håller livet ut.

För den vildmarksintresserade kan en snygg fickplunta eller ett proffsigt multiverktyg med personlig gravyr vara en uppskattad present, och vi har många olika modeller för olika behov. Dessa presenter passar bra till jägare, fiskare eller naturälskare som gärna beger sig ut på äventyr i skogar och fjäll.

Present till mannen som har allt

Vi har såklart även vanliga termosar och termosmuggar i alla möjliga färger och storlekar. Du känner din man eller bekanta bäst och vet vad denna uppskattar inom kategorin present till mannen som har allt!

Whisky är en populär dryck bland många män och whiskytillbehör är alltid en rolig gåva. Vi har tunga och lyxiga whiskyglas, eleganta och stilrena whiskyprovarglas, exklusiva whiskykaraffer och whisky-set för petiga konnässörer! Med gravyr av t.ex. initialer på whiskytillbehör blir det en perfekt present till den som har allt.

Present till någon som har allt

Vi har många riktigt tunga whiskyglas, framför allt från LSA, t.ex. modellerna Boris och Islay. Exklusiva handgjorda glas som passar perfekt till tunga och rökiga whiskys från Islay. Ett par riktigt fina whiskyglas i kombination med en fin flaska whisky i present är varje whiskyälskares dröm, en ultimat present till mannen som har allt men inte kan få nog av whisky.

En riktigt unik present till någon som har allt är bastu-tillbehör med din egen gravyr. Vi har snygga bastuhinkar, bastustävor och bastuskopor. Graverade bastu-tillbehör är garanterat en unik gåva som man inte ser ofta, men likväl väldigt rolig och uppskattad!

Present till man som har allt och älskar öl

Precis som whisky så är även öl en mycket uppskattad dryck bland män. De flesta män har inte sin egen personligt graverade ölsejdel, något vi tycker borde ändras. En stilren ölsejdel i glas eller tenn med gravyr blir lite personlig vardagslyx framför filmen eller fotbollsmatchen, en mycket rolig present till man som har allt.

Utöver en ölsejdel så är såklart även ölglas en perfekt present till mannen som har allt. Ölglas med gravyr är det inte alla som har eller skulle köpa till sig själv, och det är där du kan komma in med en unik överraskning!

Present till den som har allt och älskar klockor

För den klockintresserade så har vi mycket snygga klocklådor som passar perfekt för gravyr. En av våra Stackers-klocklådor i läder med glaslock blir tillsammans med graverade initialer en perfekt present till mannen som tar sina klockor på allvar. Vi har även mindre klocktuber som passar bra för affärsresenären som vill förvara sina klockor elegant och säkert, en populär present till den som har allt.

Till mannen med intresse för vin

För vin-älskaren så har vi fina vinglas och mycket exklusiva vinkaraffer från t.ex. Spiegelau och Riedel. Tillsammans med en flaska fint vin blir graverade vintillbehör en perfekt present till någon som har allt! Även eleganta och exklusiva korkskruvar med t.ex. initialer graverade blir en unik och uppskattad present till någon som har allt.

En present som nyligen har blivit mycket populär som present till honom som har allt är en personligt graverad hopfällbar grillkniv. Vi förstår mycket väl varför, detta är en mycket rolig, unik och exklusiv produkt som många inte skulle köpa till själv själv, varpå den passar perfekt som present till mannen som har allt.

Ska ni på grillmiddag hos kompisarna? Ett perfekt tillfälle att ta med en exklusiv personligt graverad hopfällbar grillkniv som en unik och annorlunda accessoar! Våra hopfällbara grillknivar är tillverkade i Italien av Berkel och är av absolut högsta kvalitet!

Lyxig present till en som har allt

Inom kategorin "smycken till män" så har vi riktigt fina armband som kan graveras och matchas snyggt mot t.ex. en exklusiv klocka. Har din man en fin klocka? Välj ut ett armband som matchar klockan, det blir en unik och modemedveten present till den som har allt! Dessa exklusiva armband som är av högsta kvalitet.

En man som redan har det mesta har garanterat ett gäng fina skor i läder. Men har han de tillbehören som krävs för ordentligt underhåll av skorna? Vi har exklusiva skovårdslådor fyllda med högkvalitativa skokrämer och skoborstar, t.ex. så är vår "Saphir Walnut" en bästsäljare inom kategorin present till honom som har allt.

Present till han som redan har allt och reser mycket

Andra trevliga och uppskattade förslag som present till man som har allt är necessärer och passfodral. Vi har lyxiga necessärer och passfodral i läder, med namn, initialer eller en kärleksfull text graverad blir det perfekt till affärsresenären. Han kommer få god användning av presenten samt komma ihåg din omtänksamhet varje gång han reser, använder produkten och ser din gravyrtext.

Vi vet av erfarenhet att våra produkter är väldigt populära presenter till män, men att de många gånger inte skulle unna sig att köpa en unik och graverad produkt till sig själva, då många kan tycka att det skulle kännas lite konstigt. Det är därför våra produkter med personlig gravyr passar så bra som presenter och blir extra uppskattade!

Köp din unika present till mannen som har allt redan idag - Vi erbjuder alltid fri frakt och snabba leveranser. Klicka här för att se ännu fler tips på presenter till honom.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord