Varukorg
Meny

Present till honom som har allt - Våra 10 bästa tips

Vad ska man ge i present till honom som har allt? Med våra idéer och 10 bästa tips så hittar du enkelt en present som blir både unik och uppskattad.

Vi har läst undersökningar och det smartaste svaret vi har hittat kommer från beteendevetare: bäst inom kategorin "present till någon som har allt" är en pryl som personen vill ha eller tycker är rolig, men inte skulle få för sig att köpa till sig själv.

Lyckligtvis så har vi en massa bra tips som passar just detta present-tänk. Han t.ex. kanske inte skulle köpa en champagnesabel eller whiskyglas med sina intialer eller en rolig text graverad till sig själv, men skulle tycka att det var en väldigt rolig grej att få. Alla våra produkter kan graveras med t.ex. namn, initialer, text eller något roligt och passande ordspråk. Personlig gravyr gör din present till han som redan har allt extra unik.


Vad är en bra present till honom som har allt?

  • Bastuhink med gravyr
  • Champagnesabel med gravyr
  • Exklusivt förkläde med namn
  • Gästbok med gravyr
  • Japansk kockkniv med gravyr
  • Manikyrset med initialer
  • Necessär med namn
  • Skovårdslåda med gravyr
  • Whiskyset med gravyr
  • Ölsejdel i antik stil med gravyrVårt produktutbud är brett och du hittar enkelt en fin present inom ett område som intresserar just din man. Gillar han champagne, whisky, vin eller öl? Inga problem, vi har många exklusiva produkter inom dessa kategorier tillsammans med din personligt utvalda gravyr blir än mer unika.

Bästsäljare till den som har allt

En annan bra present till man som har allt kan vara något affärs- eller kontorsrelaterat, t.ex. en par exklusiva manschettknappar eller en reservoarpenna med namn eller initialer graverade. En riktigt fin Parker-penna för att skriva på avtal eller kontrakt kan bli en mycket uppskattad present till mannen som har allt som dessutom håller livet ut.

För den vildmarksintresserade kan en snygg fickplunta eller ett proffsigt multiverktyg med personlig gravyr vara en uppskattad present, och vi har många olika modeller för olika behov. Dessa presenter passar bra till jägare, fiskare eller naturälskare som gärna beger sig ut på äventyr i skogar och fjäll.

Present till mannen som har allt

För den vildmarksintresserade kan en snygg fickplunta eller ett proffsigt multiverktyg med personlig gravyr vara en uppskattad present, och vi har många olika modeller för olika behov. Dessa presenter passar bra till jägare, fiskare eller naturälskare som gärna beger sig ut på äventyr i skogar och fjäll. Även termosmuggen eller termosen är en uppskattad gåva till friluftsmannen.

Present till någon som har allt

En man som redan har det mesta har garanterat ett gäng fina skor i läder. Men har han de tillbehören som krävs för ordentligt underhåll av skorna? Vi har exklusiva skovårdslådor fyllda med högkvalitativa skokrämer och skoborstar, t.ex. så är vår "Saphir Walnut" en bästsäljare och enormt uppskattad män som tar hand om sina skor.

En riktigt unik present till någon som har allt är bastu-tillbehör med din egen gravyr. Vi har snygga bastuhinkar, bastustävor och bastuskopor. Graverade bastu-tillbehör är garanterat en unik gåva som man inte ser ofta, men likväl väldigt rolig och uppskattad!

Lyxiga presenter

En man som redan har det mesta har garanterat ett gäng fina skor i läder. Men har han de tillbehören som krävs för ordentligt underhåll av skorna? Vi har exklusiva skovårdslådor fyllda med högkvalitativa skokrämer och skoborstar, t.ex. så är vår "Saphir Walnut" en bästsäljare och enormt uppskattad män som tar hand om sina skor.

Vi vet av erfarenhet att våra produkter är väldigt populära presenter till män, så fundera på vad du tycker passar bäst och beställ sedan din unika present redan idag. I kategorin present till honom hittar du ännu fler bra presenttips.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.