Varukorg
Meny

Vad köper man i bröllopspresent 2024 - Våra 15 bästa presenttips

Vad köper man i bröllopspresent år 2024? Nedan hittar du massor av bra tips och idéer för att du ska kunna hitta den perfekta bröllopspresenten!

Vad ska man ge i bröllopspresent och vad är hemligheten till en riktigt bra bröllopsgåva? Det beror naturligtvis mycket på brudparet i fråga och en rad andra faktorer. En bra present kan vara praktisk eller bara fungera som prydnad, men en riktigt bra bröllopspresent är alltid personlig. Vi har massor av fina presenttips inom både kategorin praktiska och prydnader, och det bästa är att du enkelt, snabbt och snyggt kan göra alla presenter personliga genom att välja din egen gravyrtext.

Klassiska bröllopspresenter

Den personliga gravyren gör det dessutom enkelt för brudparet att minnas och uppskatta din unika present. Genom att välja rätt produkt och gravera in något passande så blir det en oförglömlig present som makan och maken kan ha med sig för alltid.

Vad köper man i bröllopspresent 2024?

 

 • 24K Guldros med gravyr
 • Bastuhink med gravyr
 • Champagneglas med gravyr
 • Champagnesabel med gravyr
 • Champagnekylare med gravyr
 • Gästbok med gravyr
 • Manschettknappar med gravyr
 • Smyckeskrin med gravyr
 • Termos med gravyr
 • Vinkaraff med gravyr
 • Vinglas med gravyr
 • Whiskyset med gravyrVilken typ av present passar till just dina vänner som gifter sig då? Här är det bra att ha brudparets hobbys, stil och behov i åtanke. Har de nyligen bytt boende? Då kanske ett par graverade champagneglas passar perfekt (eller vinglas om de föredrar vin).

Lyxig bröllopspresent

Har de ett lantställe gemensamt? Då är en gästbok med deras gemensamma efternamn samt namnet på lantstället eller området en helt perfekt present! Är de väldigt romantiska med varandra? Då är en guldpläterad ros med gravyr (förslagsvis deras namn och datumet för bröllopet) en present som de garanterat kommer att uppskatta.

Om brudparet har ett intresse för fester så har vi definitivt den perfekta presenten. En champagnesabel med gravyr är inte bara en klassisk bröllopspresent, utan dessutom en perfekt festaccessoar. Det festliga att göra här är att överraska brudparet med en personlig champagnesabel samt ett par flaskor bubbel och låta dem sabrera inför alla på bröllopsfesten. Se bara till att ge dem en snabbkurs i sabrering först!

Fantasifulla bröllopspresenter

Om det äkta paret har en bastu så är en bastuhink eller bastustäva med gravyr en kreativ och unik bröllopsgåva, naturligtvis med en matchade skopa. Om de är friluftsfantaster så har vi massor av fina termosar och vattenflaskor som passar utmärkt för äventyr i vildmarken.

Vad ska man ge i bröllopspresent

Vad ska man gravera på presenten då? Generellt så ser vi att man gärna väljer lite kortare och enklare gravyr på produkter som ska användas praktiskt, som t.ex. namn och datum. Och på mer prydnadsaktiga produkter kan man generellt gravera in något längre eller något som är mer personligt mellan just dig och brudparet. Vad du än väljer så graverar vi och levererar snabbt, snyggt och enkelt! Under kategorin bröllopspresent så hittar du ännu fler tips på bra gåvor till brudparets stora dag.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord

10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER

Prenumerera på vårt mailutskick och få en rabattkod på 10% till din e-post.