Varukorg
Meny

Personligt graverade julklappar

Varje år ställer vi oss frågan: vad är egentligen den perfekta julklappen? Svaret är lika självklart och komplicerat som frågan, och det beror så klart vem som ska få klappen i fråga. Tillhör du också dem som är ute i sista minuten därför att du in i det längsta skjutit fram julhandlandet på grund av bristande inspiration? Tycker du att det är svårt att komma på julklappar som verkligen gläder mottagaren? Allt för ofta skjuter vi upp inköpen av julklappar, bara för i slutändan stressa och köpa något tråkigt och opersonligt eftersom vi saknat både inspiration och tid att komma på något riktigt bra.

Alla vill ge bort personliga julklappar, men hur gör man egentligen det? Idag köper många sina julklappar på nätet, en trend som haft en explosionsartad utveckling de senaste åren, och det ger också nya möjligheter att hitta den perfekta klappen.

Idag finns det knappt någonting du inte kan köpa online, det gäller såväl julklappar som andra presenter. Att köpa julklappar online är ett utmärkt sätt att skaffa sig en bra överblick och jämföra olika varor med varandra innan du handlar. Detta kan göra att du sparar både pengar och dyrbar tid, som det ju så ofta är så ont om i juletider. Det är också oftast enklare att i lugn och ro tänka igenom sina inköp utan att behöva trängas med hundratals andra julshoppare. På nätet kan du, hemifrån eller var du nu befinner dig, jämföra olika julklappar med varandra för att verkligen hitta den där perfekta klappen till mamma, pappa eller mormor.

Julklappar med gravyr

För att hitta den där verkligt personliga julklappen som inte bara hamnar i en anonym hög bland andra opersonliga julklappar, så gäller det att du känner mottagaren. Vad tycker han/hon om? Har han/hon några speciella intressen eller hobbys? Finns det något sådant är det mycket enklare att lyckas ge bort en julklapp som signalerar att det verkligen finns en tanke bakom den. En personlig julklapp är också betydligt roligare att få än något som skulle kunna ges bort till vem som helst.

Ett utmärkt sätt att göra julklappen ännu mer personlig är att låta gravera den med namn eller någon personlig hälsning. Ge gärna bort ett smycke till mamma eller flickvännen med en hälsning som visar hur mycket du älskar henne. Det kommer garanterat att bli en uppskattad present. Det finns även en mängd andra saker som kan graveras och på det sättet göras mycket mer personliga, exempelvis glas, karaffer, ljuslyktor, mobilfodral, knivar, pennor och mycket mera. Oavsett om du letar efter en julklapp till pojkvän, din man, pappa eller någon annan som du håller kär så blir klappen mer unik med den personliga gravyren.

Du kan låta gravera både glas, trä, metall och läder, vilket gör möjligheterna till en personlig present eller julklapp nästintill oändliga. Det finns julklappar som kan graveras i de flesta prisklasser och som passar de flesta intressen. Med en gravering blir presenten med ens mycket mer personlig, och du kan visa att du verkligen tänkt på mottagaren när du valt ut julklappen.

Den perfekta företagsjulklappen

Den perfekta julklappen till företagets anställda, finns den? Ska du ge julklappar till anställda eller kollegor, så har du nog redan stött på det vanliga problemet med detta: Hur hittar man en julklapp som passar alla och som ändå är personlig och rolig? Även här kan du med fördel ge bort en graverad julklapp, och på så sätt visa din omtanke.

Välj en julklapp som de flesta använder eller uppskattar och lägg till din egen personliga hälsning i form av en gravyr, så har du den perfekta julklappen till företagets anställda eller kunder. Passa på att tacka din personal för året som gått! En graverad julklapp blir uppskattad och ihågkommen under många år framöver. Alla våra bästa julklappstips till alla olika mottagare hittar du här!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord